2777
2789
عنوان

همسايه ي بي فرهنگ

320 بازدید | 9 پست

سلام

خانم همسايه ما شب و روز كارش شده اينكه زنشو بزنه جالبه زنه هم هيچ واكنشي نشون نميده و فقط جييغ ميزنه و گريه 

چندبار رفتيم جلو خونشون كه كمكشون كنيم مرده با فحاشي بابامو هل داد

همسايه هاي ديگه زنگ زدن پليس اومد اما در و باز نكردن 

امروز از صبح ساعت ٧ صبح دارن دعوا ميكنن و مرده فقط كتك ميزنه 

نميدونيم چيكار كنيم

آخه زنه اينهمه كتك ميخوره خانواده نداره؟؟؟ يا چرا فرار نميكنه يا چرا كمك نميخواد؟؟ 

نیلا دختر ناز من

چندبار مامانم زنه رو ديد گفت اگه كمك ميخواي بگو اگه مشكلي هست بگو ما كمكت ميكنيم اگه خانوادت تهران نيستن ما هستيم زنه شروع كرد فحش دادن كه به شما ربطي نداره و كلي فحش زشت 

نیلا دختر ناز من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه مالک هست که مجبورین تحمل کنین...اما اگه مستاجرن به صاحبخونشون اطلاع بدین بهشون تذکر بده

مالك هستن شانس ماست 

آخه ديوارشون كنار ديوار اتاق خوابمونه باباي طفلكم خيلي اذيت ميشه

نیلا دختر ناز من

خوب چون خانم راضی هست به کتک خوردن 110 هم کاری نمیتونه بکنه بجز اینکه شما شاکی بشید به عنوان مردم ازاری ولی با تیپ آقا که گفیتد کمیرخطر ناکه ممکنه اذیتتون کنه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .