2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بشین باهاش صحبت کن بگو این چیزا منو اذیت میکنه بیا باهم تیپت رو درست کنیمقیافشم اگه قابل تغییره حتما ...

رومم نمیشه بگم خیلی دوست دارم دوستش داشته باشم و عاشقی رو باهاش تجربه کنم 

باهاش صحبت کن نه اینکه بگی ازش بدت میاد

مثلا ی تیپ خاص لباس خاص مدل موی خاص بهش بگو فکر کنم با فلان مدل جذابتر میشیا یا بهت میاد

بعد ک عوض شد خیلی ذوق کن بزار بدونه خوشت اومده

بعدش عوض میکنه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

رومم نمیشه بگم خیلی دوست دارم دوستش داشته باشم و عاشقی رو باهاش تجربه کنم

ی خانمی چندروز پیش مشکلش همین بود اگ اشتباه نکنم۱۳سالی بود ازدواج کرده بود و هنوز نتونسته بود قبول کنه و ب شوهرش می‌گفت مارمولک 😐

دقت کن توی انتخابت ممکنه هیچ وقت نپذیری

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ی خانمی چندروز پیش مشکلش همین بود اگ اشتباه نکنم۱۳سالی بود ازدواج کرده بود و هنوز نتونسته بود قبول ک ...

اینجوری نیست ک ازش چندشم بشه بهش توهین کنم برعکس معمولیع ولی کاهی اینجور میشه ک حسم بهش کم شه

اخلاقش چطوره؟؟تیپ و قیافش یعنی انقدر بده؟؟؟

ن اخلاقش خیلی خوبه احترام می‌زاره هم من هم خانوادم هم اینکه از نظر معنوی تو یه سطحیم درآمدم خوبه خونه دوتا داره  ماشین داره در کل مستقله ولی هنوز نمیدونم