2777
2789
عنوان

تعویض پلاک

185 بازدید | 16 پست

دوستان یک لطفی میکنید بگید من ک ساعت ۱۰و ۴۵ برای تعویض پلاک وقت دارم تا کی کارم طول میکشه؟ از ۱۲ بیشتر میشه؟ کارم مرخصی نمیده .خواهشا کسی میدونه بگه ک تحربه شو داره

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

والا بستگی به محل داره

به ما وقت داده بودن ساعت هشت شوهرم ساعت شش رفت میگفت کلیییی صف بود ساعت 10.30 تونست بره داخل

میگه هرکی زودتر بره ردش میکنن مهم نیست ساعت چند نوبت گزفته

کارشوهرمم نزدیک 1.5 ساعت زمان برد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله احتمال داره

ممنونم.شما میدونید نهایتا ساعت کاریشون تا کی هست؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
مدارکت ک کامل باشه و شلوغ نباشه ۱ساعت طول میکشه..خب زودتر برو تعویض پلاک...قبل نوبت قبول میکنن

نوشته سر ساعت عزیز.بعد خیلی شلوغ بود ما چند روز پیش رفتیم ماشینا صف کشیده بودن

والا بستگی به محل دارهبه ما وقت داده بودن ساعت هشت شوهرم ساعت شش رفت میگفت کلیییی صف بود ساعت 10.30 ...

واقعااا؟ خب اگر اینطور باشه ماهم صبح زود بریم

بعد بقیه شاکی نمیشن.چون از کافینت وقت گرفتیم قطعا همه سر ساعت میان

واقعااا؟ خب اگر اینطور باشه ماهم صبح زود بریمبعد بقیه شاکی نمیشن.چون از کافینت وقت گرفتیم قطعا همه س ...

نه میگه همه میدونستن اینجوریه ماشین جلوییم نوبتش ساعت دوازده بود ساعت شش اومده بود 

میگه همه صبح زود اومده بودن

حالا شاید شهر شما اینجوری نباشه نمیدونم

ما تهران بودیم اینطور بود

نوشته سر ساعت عزیز.بعد خیلی شلوغ بود ما چند روز پیش رفتیم ماشینا صف کشیده بودن

دروغ میگن..‌سرساعت زیاد مهم نی...مال من گفتن سلعت۱۰...من ساعت ۸رفتم...کارت ماشین..برگ سبز...بیمه..معاینه فنی.‌خلافی. ‌شهرداری..دارایی...کارت ملی طرفین...

نه میگه همه میدونستن اینجوریه ماشین جلوییم نوبتش ساعت دوازده بود ساعت شش اومده بود میگه همه صبح زود ...

ممنون عزیزم

دروغ میگن..‌سرساعت زیاد مهم نی...مال من گفتن سلعت۱۰...من ساعت ۸رفتم...کارت ماشین..برگ سبز...بیمه..مع ...

ممنون عزیز پس من صبح زود میرم ان شاءالله کارمو زودتر راه بندازن