2821
2789
عنوان

بیاین کنکوری

40 بازدید | 3 پست

گفتم سه،سال پشت کنکورم واسه،درس نخوندم هم هست پشت کنکورم نه که درس خوندم گفتم بقییه،تحویلم نمیگیرن آدم حسابم نمیکنن بهم زنگ نمیزنم چاق شدم همش غذا میخورم کسی دیگه بهم زنگ نمیزنه بقییه،با،خودشون خوشن همه،مسخرم میکنن چن تا،دختر داشتبم تو،فامیل،شوهر کردن همش منو مسخره میکنن،درس میخونه چاقم منو مسخره میکنن هی چیز میز می‌خرن بقییه باهاشون خوبن با من هیچکی خوب نیست به منم میگن تو هیچی نمیشی چخبرته غذا میخوری دیگه،بهت پول نمیدیم از دستت خسته شدیم برو بچه های مردمو ببین هر چی بخوان بهم میگن میام،کتابخونه،درس بخونم کتاب گرونه از رو پی دی اف میخونم همش دوست دارم گریه،کنم همش منو میزارن میگن بقییه خوشبختی تو هیچی نمیشی هیشکی آدم حسابم نمیکنه میخوام،گریه،کنم ی چیزی بگین برم درس بخونم یعنی میشه به یه جایی برسم اینا از کاراشون پشیمون شن

تو همین چند ماه هممم با همت واراده خودتتتت حاظرممم رگمو بزارممم اگه واقعااااا بخواییییی وبخونییی صدص ...

میخوام،بخ نم،انقد با بقییه منو،مقایسه میکنن،انقد منو مسخره میکنن نمیزارن تمرکز کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن زمان زیاد حتی برای کسی که از صفر شروع کنه دیر نیست بهت قول میدم صدتو بزاار قبولی رو پیش روت داری 😍😍

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍