2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 146 پست
کلی برات کادو میخرم زنداداش دوست دارم وای عزیز دلم هرروز بهت زنگ میزدم باهان صحبت میکروم باهم غیبت م ...

اگه خیلی اصرار داری کادو رو بهم بده، چت هم میکنیم باهم ، غیبت مامانت رو هم بکن همراهیت میکنم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به خدا بیکاری  زن داداش میخوای چیکار  جونت و روانت راحته

ای خواهرشوهررر 👹

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
به مامانت بگو بیاد شوهر منو به فرزندی قبول کنه تو خواهرشوهرم بشی😂

تو همینجوری قبول کن من خواهرشوهر خوبی میشما غیبتمم گنی راضیم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اخه چرا 😂

احتمالا خیلی ازت تعریف میکنه یا هوات رو داره

میره روی مخ خانمش

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
زنداداش من دختر عمومه حالا.باهم بزرگ شدیم.به خدا هیچ کاریش ندارم.ماهی یه بار خونه مامانم میبینیم همو ...

شاید داداشت خیلی دوست داره و دل تنگت میشه اینم حسودیش میشه البته شاید ها من یه بار قبل از اینکه داداشم داماد بشه هر جا میرفت سوغاتی میآورد وقتی زن گرفت دیگه هیچی ولی یادمه اوایل دامادیش زن داداشم که کلی تحویلش میگرفتیم و نمیذاشتیم دست به سیاه و سفید بزنه یه تاب و شلوار خوشگل بهش نشون دادم گفتم داداشم از فلان جا آورده یهو تغییر قیافه داد یعنی تابلو حالش بد شد دیگه هم هیچ وقت چیزی نی آورد 

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
من سه تا دارم  میخای یه داداش وزنشو  وبچه هاشو بدم بهت ؟

نه فقط زنشو میخوام همین 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
تو همینجوری قبول کن من خواهرشوهر خوبی میشما غیبتمم گنی راضیم

کاش خواهرشوهر اینطوری بودن چی میشد😇

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
اوناییکه زنداداش دارن چه حسی دارین؟ ایا خوبه یا بد

برو بابا دلت خوشه کجای زن داداش خوبه که دلت میخواد

واقعا برای شعور بعضی ها اینجا باید متأسف بود با تو هستم که هر وقت ازت سوال میکنم جواب نمیدی مگه از دماغ فیل افتادی؟
ببین چکارش کردین به دکتر و دوا رسیده کارششششششش بچه ها خوب فتنه به پا میکنم؟

کارت عالیه همینجوری بری یه دعوا داریم تو تاپیک😂😂😂😂

میخوای کادوهارم با پست بفرستم ریختمم نبینی😂😂😂😂

تلفن دوست ندارم. دیدار حضوری و چت کردن دوست دارم

اسوده بشین که غم نداری 

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖