2821
2789
عنوان

خیانت

129 بازدید | 7 پست

تقریبا ۹ یا ۱۰ سالم بود که وضعیت زندگیمون خیلی بد بود تو همون اوضاع بابام به مادرم خیانت کرد اون موقع بچه بودم و واقعا عذاب کشیدم و بعدا که عقلم رسید چی به چی بوده تازه متوجه شدم پدری که اینقد دوسش داشتم چه ادمیه...هر چند ک با من بهتر از بقیه بچهاش رفتار کرد..

دو ماه پیش با خاهرام و مامانم رفته بودیم مسافرت وقتی برگشتیم مامانم متوجه شد بابام با یه زنه بهش خیانت کرده و وقتی بهش گفتم دلیلش چی بود گفت بخاطر اینکه من و خاهر کوچیکم ناخونامونو لاک زدیم و یکم از موهامونو رنگ کرده بودیم...

من دیگه چقدر بدبختم ک باید سر من خراب میشد و گردن من مینداخت اونم تازه بخاطر دوتا تار مو..

چقد گریه کردم و سعی کردم جواب دلیل مسخرشو بهش بگم..انگار دیگه حرمتی بینمون نبود یه جورایی..دیگه تو صورتش نگا نمیکردم و گریه های مامانمو میدیدم و برای مامانم دل میسوزوندم

بعد این اتفاق انگار دیگه زندگیشون برام مهم نبود..دیگه دعواها و جر و بحث هاشون اذیتم نمیکرد

امروز دو سه روزی هست ک متوجه شدم مامانم با دکترش خیانت میکنه..

شب اول ک فهمیدم تا صب بیدار بودم و خیلی گریه کردم 

مامانم سعی میکنه ازم پنهون کنه و پیاماشو پاک میکنه

چند دقیقه پیش قبل اینکه پاکشون کنه دیدم که قرار بود برن بیرون...بهم گفت موهاشو اتو بکشم و لاکشو براش بیارم..حتا گفت عینک افتابیمو بهش بدم.‌..یه جورایی حس میکنم ازش بدم میاد ولی این کارارو براش انجام دادم..موقع اتو کشیدن ب این فک میکردم که اگه موهاشو اتو کنم کار درستی کردم یا نه‌..

همون مادری که بخاطر چت کردن با یه پسر دعوام کرد..

دیگه الان واقعا نمیدونم چی درسته و چی غلطه..

حالم واقعا خوب نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.