2777
2789
عنوان

نظرتون در باره خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 100 پست

من هیچ جوره با ادم خود رای خودپسند زیر ی سقف نمیرم ولی دوستتونم از لحاظ سنش شرایطش فرق میکنه دیگه خودش میدونه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا این سم خالص هست. هم خودشیفته هم کنترل گر هم خسیس هم بدبین و شکاک مهربونی تو سرش بخوره مهربون نشون میده دوستت گول بخوره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

به دوستت بگو بره پیش خانوم سابق این آقا ازش بپرسه دلیل طلاقتون چی بوده؟ اخلاق آقا چه جوریه میشه باهاش روزگار گذروند یا نه؟

فقط اینکه موقعیت شغلی و اجتماعی بالایی داره و از نظر مالی بسیار متمکن هست که نشد بخت برای دوستتون.

البته خدا خیر به آقاهه بده با زبون بی زبونی تکلیف دوستتون رو مشخص کرده ها ولی نمیدونم چرا دوستتون بجای اینکه تصمیم بر تیپا کردن آقاهه بگیره اومده شما و ما رو هم درگیر کرده؟

بخدا این سم خالص هست. هم خودشیفته هم کنترل گر هم خسیس هم بدبین و شکاک مهربونی تو سرش بخوره مهربون نش ...

منم ب نظرم اومد اختلال شخصیت خودشیفته داره ولی دوستم نمیپذیره میگه اگه خودشیفته بود ک انقدر قربون صدقم نمیرفت دستمو ببوسه

فک کرده چون دستشو چند بار بوسیده مهربونه!!!

میگن به مرد فرانسوی گفتن چرا دست زن رو می بوسی 

گفت :چون فرشته ی زندگی منه

به مرد انگلیسی گفتن چرا دست زن رو می بوسی

گفت:چون هدیه خداست برای من

به مرد ایرانی گفتن چرا دست زن رو میبوسی؟ 

گفت باید از یه جایی شروع کنم تا به.... برسم 

حالا حکایت دوست شماست و این آقا 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز