من ندیدم این سریالو فقط تو اینستا یه چند تا تیکه شو دیدم. سوالم اینه که سمیرا و مالک آیا قبلا زن و شوهر بودن؟ و آخرش سمیرا وقتی مالک رو دستگیر کردن میاد میگه به خاطر مرگ بچه ها منم سرزنش کردی این چیه داستانش؟
قبلا زن و شوهر بودن جداشدن، مالک زن حامله اش رو خفه کرد(سیما)
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
اره زن و شوهر بودن ی پسر و ی دخترم داشتن.. سمیرا تصادف میکنه دخترشون توی تصادف میمیره . ی مدت مالک جایی گیر بود وقتی برگشت که پسرش تو دعوا کشته شده بود بعد اونم از هم طلاق گرفتن
کی مغز مالک رو مسموم کرده بود که سیما خیانت کرده و این حرفا؟ چرا مالک بدون اینکه چیزی ثابت شه سیما ر ...
سمیرا و پانی توطئه کردن که مالک به سیما شک کنه، همینم باعث شد سیما رو خفه کنه بدون اینکه بپرسه ازش، چون تو حالت عصبانیت بود
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......