2777
2789
عنوان

اضافه وزن زیاد اذیتم میکنه

213 بازدید | 11 پست

دکتر گفت ۲۰ کیلو اضافه وزن داری 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص لاغری نخور

گول بقیه رو نخور

من رفتم خریدم که بخورم 

مشکل پیدا کرد رحمم با حدودا ۲۰ ۲۵ روز خوردن

یک ماه پریودم تاخیر پیدا کرد

اخرش مجبور شدم ۴ برابر پول قرص برم دکتر سونوگرافی و دارو که پریود شم

قرص لاغری بخور در یه ماه ۸ تا ۱۰ کیلو وزن کم میکنی اگه خواستی من محصولات اصل و تضمینی دارم

اون قرص ها شیشه دارن که گند میزنه به بدن و معده بعد قیمت جراحی ها برای لاغری الان بالای صدوپنجاه میلیونه اون وقت یه سری ها فکر میکنن یه بسته قرص سی تایی سیصدهزار تومنی در ماه ۱۰ کیلو لاغرشون میکنه پس جراح ها و و مشاوره های رژیم هویجن دیگه همه برن قرص لاغری بخرن

اون قرص ها شیشه دارن که گند میزنه به بدن و معده بعد قیمت جراحی ها برای لاغری الان بالای صدوپنجاه میل ...

قرص ها انواع مختلف دارن من الان خودم عمده فروشم محصول خوب و محصول بد هم دارم مثلا من به شخصه محصولات چاقی گین اپ رو توصیه نمیکنم چون کورتون دارن اما مثلا پودر گلکسی فت دارم که گیاهیه فقط اشتها رو زیاد میکنه خودش باعث چاقی نمیشه محصولات لاغری هم به همین صورتن

بعدشم همین قرص ها حتی اگه عوارض داشته باشن یک سوم عمل های جراحی عوارض ندارن 

قرص ها انواع مختلف دارن من الان خودم عمده فروشم محصول خوب و محصول بد هم دارم مثلا من به شخصه محصولات ...

کاهش وزن استاندارد در ماه ۱۰ کیلیو نیست حتی اگه بخوای بگی نه شیشه نداره این حجم از کاهش وزن در طول ماه به بدن اسیب میرسونه

هیچ عقل سلیمی نمیتونه بپذیره یه داروی گیاهی بخواد ماهی ۱۰ کیلو کم کنه اونم قرصی که قیمت ناچیزی داره اگر چنین قرص بدون عوارضی بود الان تو دنیا هیچ چاقی نبود

کاهش وزن استاندارد در ماه ۱۰ کیلیو نیست حتی اگه بخوای بگی نه شیشه نداره این حجم از کاهش وزن در طول م ...

کاهش وزنش برای هرکسی متفاوته همین قرصا کلی فیک داره مثلا الان قرص گلوریا من خودم مستقیم از تولید کننده خرید میکنم و ازش مطمئنم ولی ۹۰ درصد کسایی که قرص میفروشن خودشون زیرزمینی داخل کپسول هارو پر میکنن و میفروشن به مردم بخاطر همینه امثال شما میگن که اینا عوارض دارن و....

چن ماه پیش یه مشتری داشتم قبلا گلوریا مصرف میکرد میگف خیلی حالم بد میشه وقتی مصرف میکنم کسی که ازش خریدم کلاه.بردار بوده محصول فیک رو بهم فروخته و... بخاطر همین خیلی وسواس شده بودن من همین توضیحاتی رو که به شما دادم برای ایشون توضیح دادم هرچند مدت یه بار دوباره میومد میگف اگه فیک باشه نمیدونم شکایت میکنم و از این حرفا خلاصه دو بسته سفارش دادن و بینهایت راضی بودن طی دو ماه ۱۲ کیلو وزن کم کردن بدون اینکه حالشون بد بشه حتی انقد وسواس بودن بعد مصرف رفته بودن ازمایش گرفته بودن