2777
2789
عنوان

بچها کیا حال دلشون خیلی خوبه

65 بازدید | 8 پست

من خودم اصلا خوب نیستم نه ظاهر نه باطن دارم میترکم

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حال درونیت خوب نیستش چون عزت نفس پایینی داری عزیزم.انرژی درونیت پایینه.خودتو دوست نداری و ارزشمند رفتار نمیکنی توی درونت و این توی رفتار بیرونتم اثر میذاره.باید از نشخوارهای ذهنی دوری کنی.دست از سرزنش و تحقیر ذهنی خودت بردار

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

لابد درد داری

درد که زیاد 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

حال درونیت خوب نیستش چون عزت نفس پایینی داری عزیزم.انرژی درونیت پایینه.خودتو دوست نداری و ارزشمند رف ...

خسته شدم شوهرم بیکار شده خیلی داره سخت میگذره بدهکاریمون اومده رو هم داره عابروم میره

حال درونیت خوب نیستش چون عزت نفس پایینی داری عزیزم.انرژی درونیت پایینه.خودتو دوست نداری و ارزشمند رف ...

قسط بانکی یه قسط عقب افتاده مامانم ضامنم هست امروز از بانک زنگ زدن میگه تا فردا مهلت داری وگرنه از ضامن کم میشه مامانم عابروم میبره 

قسط بانکی یه قسط عقب افتاده مامانم ضامنم هست امروز از بانک زنگ زدن میگه تا فردا مهلت داری وگرنه از ض ...

عزیزم دعا کردم خدای مهربون خودش دستتو بگیره.نمیتونید از کسی قرض کنید که قسط بدین فعلا؟درضمن با مادرت صحبت کن و شرایطتو توضیح بده واسش

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم دعا کردم خدای مهربون خودش دستتو بگیره.نمیتونید از کسی قرض کنید که قسط بدین فعلا؟درضمن با مادرت ...

این دوره زمونه اگه کسی بفهمه نداری جوابت هم نمیده