2777
2789
منم اینجور بودم و دیگه نتونستم نماز بخونم وبچه اولمم سقط شد اما بچه دومم که دوقلو هم هستن خونه مو عو ...

همزاد داشتی؟

منم دیوونه شدم بخدا دیگ از صبح نمیتونم حتی غذا بخورم

همزاد داشتی؟منم دیوونه شدم بخدا دیگ از صبح نمیتونم حتی غذا بخورم

بله داشتم و تو خوابهام یه مرد بلند قد بود که تبدیل به حیوانات هم میشد تو بارداریم ایقد اومد سراغم که بچه م سقط شد ولی برای بچه دومم شوهرم همش نماز میخوند روی سرم خونه مونم عوض کرده بودیم مدام برام قرآن واذان پخش میکرد بچه هام موندن ولی بعد از به دنیا اومدن بچه ها باز اومد سراغم ولی دیگه برام مهم نیست چون با بچه هام سر گرمم و خداروشکر یک لحظه تنها نیستم چون موقع تنها هستم بشدت حسش میکنم 

نظرشمام محترمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان تنهام موقع نماز خوندن حالم بد میشه

اگه خیلی شدیده و ناراحتی برو طبیب طب اسلامی ولی اگه فقط فکر و خیاله سجاده رو جایی بنداز که پشتت در نباشه دیوار باشه و یه جا باشی به بقیه ی خونه تسلط داشته باشی یه مدت اینطوری بخون اون حس از بین میره من خودمم فکر و خیال میکنم واسه همین همینجوری نماز میخونم 

خیلی حالم بده احساس بدی دارم همش

تنها راهش اینه تنها نباشین من به حدی وضعیتم حاد بود در حمام یا دسشویی رو نمیبستم الان حمام میکنم درشو بازمیزارم و اگه در بسته باشه ۵ دقیقه ای حمام و تمام میکنم نمیدونم چطورمیشه از شر همزاد راحت شد ولی وجودش درکنارت حس میکنی خیلی بده خداروشکر فرشته های کوچولوم کنارم هستن و اونو حس نمیکنم 

نظرشمام محترمه