2821
2789
عنوان

شوهرم هی میگی

246 بازدید | 23 پست

شوهرم یک موتور داشت 100 میلیون بود داداشم گفت بده ببرم با دوستام بیرون میارم‌ شوهرم گفت نه من اینقدر گفتم اخرش داد بعد داداشم زنگ زد موتور دزدیدن اخرش موتور پیدا نشد اما شوهرم پول از بابام نگرفت اما منو اینقدر فحش داد اذیت کرد که نگو 

الان هی میگه میگه میگه دلم میخواد خودم بکشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وامگه میشه بدزدن کجا گذاشته بود؟بهتره پدرت پولشواریزکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برادرت هر جوری شده باید دقیقا عین پول رو میداد شما اون وقت انتظار داری همسرت غر نزده والا حق داره

سرویس 100 میلیونی طلاهاتون رو جاریتون میبرد و میگفت گم شده شما میپذیرفتی ؟ غر هم نمیزدی؟

اگر من بودم به هیچ وجه اجازه نمی دادم به برادرم . برادرت کوچک شد . ولی دیگه پیش اومده با زبون یه خرد ...

برادرش امانت رو درست برنگردوند کوچیک شد؟ همسرش موتور رو بردن ناراحت نشد؟ 

برادرت هر جوری شده باید دقیقا عین پول رو میداد شما اون وقت انتظار داری همسرت غر نزده والا حق دارهسرو ...

اخه چقدر منو داره روانی میکنه از بس میگه روز که موتور دزدیدن منو کتک زد فحش داد اخه کی اروم میشه 

اخه چقدر منو داره روانی میکنه از بس میگه روز که موتور دزدیدن منو کتک زد فحش داد اخه کی اروم میشه

عزیزم خصوصا اگر اوضاع مالی همسرت خیل یهم اکی نیست اخه 100 تومن هم کم پولی نیستا....خونوادت باید فکر تو رو میکردن چقدر بیفکرن