2777
2789
عنوان

مشکوکم

142 بازدید | 17 پست

چرا  یه پسر درطول هفته بین ساعتهای ۱۱ الی ۱۲.۳۰مرخصی ساعتی بگیره  مشکوک نیست   ببی محل کارشون نزدیک یه پاساژ های تجاری که توش کافه هست همه جوره امکاناتی هست بنظرم  میره اونجا سر قرار خوشبحالش کسی رو ذاره حتما بعدا باهاش ازدواج میکنع ای خدا چرا مارو تنها افریدی عی نشد باکسی هم بریم سرقرار 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چرا انقد سرقرار میره من خودم تلاش کردم باهاش دوست شم روم نشد ونتونستم

شاید میره ترتیبش میده😐 دختره فقط این ساعت میتونه بیاد بیرون... شاید برای وقت گذرونی عشقو حال باهاشه... حالا چون هر روز و این ساعت میره پیشش دلیل نمیشه میخواد باهاش ازدواج کنه... خوب کردی باهاش دوس نشدی جواب رد میداد یهو دیگه نمیتونستی تو محل کار چشم تو چشم شی باهاش

شاید میره ترتیبش میده😐 دختره فقط این ساعت میتونه بیاد بیرون... شاید برای وقت گذرونی عشقو حال باهاشه ...

جواب رد نمیداد خیلی تمایل داشت منتهی مرابت من خیلی اون موقع کم رو بودم از خداش بود گاهس میخواست حرف بزنه من روم نمیشد

خب اگه تمایل داشت چرا اون پیشنهاد نداد؟

ما خیلی کم همو میدیدم خیلی کم وقتی هم میدیدم من که روم نمیشد اونم میدید من روم نمیشه بیچاره سرشو مینئداخت پایین

نمیدونم والا... انشاللع قصدش ازدواج باشه

خوشبحال دختره خوشبحال هرکس که تنها نیست اه چی بود این زندگی بخدا من درآمد خوب شغل خوب همچی دارم فقط پارتنر ندارمم

ما خیلی کم همو میدیدم خیلی کم وقتی هم میدیدم من که روم نمیشد اونم میدید من روم نمیشه بیچاره سرشو مین ...

شاید دیده کم رویی گفته شاید پیشنهاد بدم قبول نکنه چیزی نگفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز