2821
2789
عنوان

جنگ سر لباس

202 بازدید | 20 پست

سلام پسرم ۱۵ سالمه سر لباس پوشیدم با خانواده همش جنگه

پدرم یه عادمیه که کلا معنی علاقه رو نمیفهمه با همه همینه فک میکنه هرچی خودش دوست دارم از نظر خودش قشنگه نشستم ۲ ساعت تمام توضیح داده چهارچوب علاقه هر ادم فرق داره اخرش گفت خب ولی اینی که من میگم قشنگه

سالی یه دست لباس میخره الانم کلا یه دست دارم، میخوام برم ست لباس بخرم شلوار نیم بگ انتخاب میکنم میگه مال ادمای ولگره و قشنگ نیست و بهت نمیاد و چطور با این میخوای بری اداره ای جایی، میگه اسکینی یه سایز بزرگتر بخر همونقدر خوبه این خیلی گشاده و....

چیکار کنم همین سالی یکبارم میخوام لباس بخرم خیلی باید بحث کنم همشم فکرم درگیره سال بعده که میخوام لباس بخرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بهش رو دادی من مامان بابامم گیر میدن باز کار خودمو میکنم

😐😐😐😐باباشه ها 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

خو که چی رو داده که بچش تو کاراش دخالت میکنه

بابا و مامان تو کار بچه دخالت نکنن کی دخالت کنه ؟؟؟؟ 

گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی

بیخیال هرچی گفتن بگو به چپمو راحت

چند سالته که اینقدر بی ادبی ؟؟؟متوجه هستی چی میگی ؟؟؟

با سلیقه اون لباس بپوشم هرکی ندونه فکر‌ میکنه مغز ندارم خب، یک سال تمام باید شبیه دلقکا برم همه جا

یه پیراهن جین با یه شلوار معمولی ،چیزی نیست که کسیو شبیه دلقک کنه