2777
2789
عنوان

ساک بارداری بدون جنین کمک لطفا

145 بازدید | 17 پست

خانما لطفا کمکم کنید من میخاستم ساکشن کنم که دکتر گفت باید اول سنو بدی منم سنو دادم تو سنو گفت ساک باداری در ان جنین مشاهده نشده الان عکسش رو میزارم بعد گفت ممکنه کوچیک باشه دیده نشده ۱۰ روز دیگه دوباره انجام بده کسی براش پیش اومده ۶ هفته این طور گفته باشه بعد تشکیل بشه یا دیده بشه واقعا خسته شدم این سنو ها کلی هزینه دارن لطفا اگه میدونید بم بگید و برام دعا کنید تشکیل نشده باشه چون گفت اگه بارداری پوچ باشه تا ۲۰ روز دیگه این ساک دفع میشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من تو هفته ۶ گفتن جنین دیده نمیشه دوهفته بعد رفتم جنین دیده شد الانم هفته ۳۳ هستم احتمالا دستگاه طونوی اونجا که رفتی قدیمیه یا خودت  چری شکم داری چون اینا باعث خطا میشخ

حالا میخواستی سونوی واژینال بدی اگه عجله ایه...ولی خوب اونم هزینه داره. لابد امکان تشکیل شدن تا دو هفته بعد هست که بهت گفتن دیگه توکل کن بخدا انشالله هر چی خیره پیش بیاد