2777
2789
عنوان

آقا چرا اینقدر زگیل تناسلی زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 45 پست
نه گلم این اصلا از اون مدل آدما نیست که بخواد دروغ بگه

باشه هرچی

بازم نمیگن 

انتقال از سطح خیلیییی دیگه اوج بدشانسیه یعنی انقدر احتمالش کمه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
رفته ماما بهش گفته زگیله آزمایش ازش نگرفته چون باکره بوده

ربطی نداره آزمایش با خون میگیرن 

شاید زائده پوستی باشه باید بره دکتر زنان 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استخر و ارایشگاه و دسشویی و اینا هیچ تاثیری توی انتقال hpv نداره و هیچ منبع علمی قطعی تایید نکردهزیا ...

زیگیل با کان دوم هم منتقل میشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
استخر و ارایشگاه و دسشویی و اینا هیچ تاثیری توی انتقال hpv نداره و هیچ منبع علمی قطعی تایید نکردهزیا ...

والا وقتی اینقدر زیاد شده که مجردا هم میگیرن

پس یعنی همه مجردا رابطه دارن؟

من هفته پیش داخل مطب زنان رفتم ۴تا خانم پیش دکار بود ۳تاشhpvداشت.

خانم دکتر گفت بشدت زیاد شده سونامی hpv

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من هفته پیش داخل مطب زنان رفتم ۴تا خانم پیش دکار بود ۳تاشhpvداشت.خانم دکتر گفت بشدت زیاد شده سونامی ...

همینو میگم دیگه

از چی می‌تونه باشه 

آدم مجرد هم که رابطه نداشته میگیره 

احساس میکنم بازم به اون واکسنا ربط داره

خانوما به چجو ی انتقالش فک نکنید

واکسن بزنید

خانم دکتر میگفت تا ۷۰ یا درصد واکسینه نشن اوضاع همینه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
همینو میگم دیگهاز چی می‌تونه باشه آدم مجرد هم که رابطه نداشته میگیره احساس میکنم بازم به اون واکسنا ...

علت اصلیش رابطه ست

احسان علیخانی ۱۰سال تو برنامه اش یه خانمی اومد گفت کمپین بذاریم پول جمع شه ملت واکسینه شن والا در آینده سونامیhpvراه خواهد افتاد مردم همیشه در صحنه نشستن به قضاوت انگ دزدی حالا همه افتادیم تو سونامی 

Hpvیه درد عوارضای بدیش هزار درد تا چند سال آینده سرطان دهانه رحم بیداد خواهدکرد

والا وقتی اینقدر زیاد شده که مجردا هم میگیرنپس یعنی همه مجردا رابطه دارن؟

حتما رابطه دارن و بالاخره یه کاری بوده که hpv گرفتن

چون احتمال اینکه کسی بخواد از استخر و لیزر و ... بیماری بگیره کمتر از ۱ درصده و اصلا جز عوامل انتقال دهنده محسوب نمیشن

هیچ پزشک متخصصی هم تایید نمیکنه که کسی از استخر و لیزر و ... بیماری جنسی یا sti بگیرع

زگیل فقط از رابطه جنسی بوجود نمیاد جاهاییک توش بهداشت کمه بوجود میاد مثل استخر دستشویی عمومی و.... و ناقله

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

طفلیا خیلیا این وسط بیگناه میگیرن😔

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....