چند شب پیش خیلیی دعوا کردیم جفتمون کلی گریه کردیم بخاطر پنهون کاریو دروغای شوهرم بهم قول داد که دیگه به هیچ وجه دروغ نمیگه دیشب یه دروغ کوچیک گف یعنی من گفتم فلانی زنگ زده گف نه در حالی که صبحش زنگش زده بود منم عصبی شدم گفتم چرا الان داری دروغ میگی اخه گف بخدا واسه تو ناراحت میشی باهاش تماسی باشه بهت دروغ میگم نمیخوام ناراحتیتو ببینم و خلاصه از این حرفا.. (اینم بگم اون طرف زنعموشه که جوونم هست و مجبوره باهاش در ارتباط باشه یه معامله کردن باهم)شبمونو به گند کشید کلی برنامه داشتم چون پریودیم تموم شده بود حال روحیم خوبود گفتم یکم خوشبگذرونیم چیپسو پفکو اینا اماده کردم با میوه تر زد توش کلی باز دعوا کردم باهاش و با ناراحتی خوابیدیم بگین بنظرتون طولش بدم یا نه دیگه حرف بزنین اروم شم لطفاا🥺😭
نه خیانتی نیس میدونم ولی بخدا این دل واموندم یه چیو خیلیی پیله میکنه یعنی به سختی میبخشم باید کلی قه ...
خب خداروشکر خیانت نیس.
منم همین بودم ولی الان خیلی بهتر شدم و سریع کوتاه میام. و بخاطر قبل که مثل شما بودم پشیمونم که سر چیزهای الکی اینقدر پیله میکردم و بحث پیش میومد بینمون.
یه کانال دارم از هنر گلدوزی ، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery
نه خیانتی نیس میدونم ولی بخدا این دل واموندم یه چیو خیلیی پیله میکنه یعنی به سختی میبخشم باید کلی قه ...
چه مرد و چه زن
از ادمای قهر قهرو خوششون نمیاد ،،زیاد که قهر کنی یروز بهت بی تفاوت میشع ،حتی اگه نازتو بکشه از سر خستگی و ادامه ندادن دعواس نه دوست داشتن ،بنظرم سیاست داشته باش ،جنگ و دعوا به جایی نمیرسه و اخرشم قشنگ نیس ،فردا هرکاری که کرد زبونش صدمتره میگه تو همش قهر و عصبی و فلان بودی ،مجبور شدم برم پیش یکی که ارامش داشته باشم