2777
2789
عنوان

میشه بگین چیکار کنم🥺😭شوهرم دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 37 پست
طولش نده ، چله سوره شرح رو هم بخون اوضاعتون روال شه طولشم دادی زنگ بزن بیاییم پارش کنیم بچه های نی ن ...

چله یوره شرح برای چی خوبه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا داری مثل مادرا کنترل و تربیت میکنی شوهرتو؟عزیزم نیازی نیست انقدر رُک به روش بیاری هی بپرسی تا از ...

اره واقعا حق باتوعه خودمم پشیمون شدم که چرا پرسیدم بخاطرش 

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همسر منم همینه کدیشب سر این موضوع بحث داشتیم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نه خیانتی نیس میدونم ولی بخدا این دل واموندم یه چیو خیلیی پیله میکنه یعنی به سختی میبخشم باید کلی قه ...

خب خداروشکر خیانت نیس.

منم همین بودم ولی الان خیلی بهتر شدم و سریع کوتاه میام. و بخاطر قبل که مثل شما بودم پشیمونم که سر چیزهای الکی اینقدر پیله میکردم و بحث پیش میومد بینمون. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

نه خیانتی نیس میدونم ولی بخدا این دل واموندم یه چیو خیلیی پیله میکنه یعنی به سختی میبخشم باید کلی قه ...

چه مرد و چه زن 

از ادمای قهر قهرو خوششون نمیاد ،،زیاد که قهر کنی یروز بهت بی تفاوت میشع ،حتی اگه نازتو بکشه از سر خستگی و ادامه ندادن دعواس نه دوست داشتن ،بنظرم سیاست داشته باش ،جنگ و دعوا به جایی نمیرسه و اخرشم قشنگ نیس ،فردا هرکاری که کرد زبونش صدمتره میگه تو همش قهر و عصبی و فلان بودی ،مجبور شدم برم پیش یکی که ارامش داشته باشم

اینطوری اطرافیانتو از خودت میرونی و خسته شون میکنی.تجدید نظر کن توی رفتارت ببخشید شرمنده‌ام ولی خیلی لوسی.این لوس بازیا چیه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خب خداروشکر خیانت نیس.منم همین بودم ولی الان خیلی بهتر شدم و سریع کوتاه میام. و بخاطر قبل که مثل شما ...

اره بخدا بعدش پشیمون میشما ولی چ کنم که همون موقع انگاری قتل کرده هرچی بگه و هرکار کنه فایده نداره ک نداره الان دلم پره هنو ازش از دیشب اصلا اروم نشدم 

چه مرد و چه زن از ادمای قهر قهرو خوششون نمیاد ،،زیاد که قهر کنی یروز بهت بی تفاوت میشع ،حتی اگه ناز ...

حق با توعه🥺💔کاش دلم بفهمه اینارو بخدا بدم میاد از خودم بخاطر این قهر کردنای طولانی

اینطوری اطرافیانتو از خودت میرونی و خسته شون میکنی.تجدید نظر کن توی رفتارت ببخشید شرمنده‌ام ولی خیلی ...

اره باید رو خودم کار کنم خودمم از خودم بدم میاد الان وقتایی ک شوهرم قهره یکم نازشو میکشم اشتی میکنه ولی اون طفلی هر غلطی میکنه من...

حق با توعه🥺💔کاش دلم بفهمه اینارو بخدا بدم میاد از خودم بخاطر این قهر کردنای طولانی

عزبزم ببین مثلا فیلم دانلود کنین حواستون رو پرت کنین و هرشب با تنقلات و .... بخورید 

یه شب دیگش بیرون برید و توخیابونا 

شبای بعدیش خونه مادر اون و مادر شما 

توخونه بمونی ،هم فکر و خیال دس از سرت برنمیداره و افسرده و زندگیم نمیکنی 💔روخودت کار کن عزیزم،

اره باید رو خودم کار کنم خودمم از خودم بدم میاد الان وقتایی ک شوهرم قهره یکم نازشو میکشم اشتی میکنه ...

ناراحت نشو.عزیزم.مردا یا کلا ادمیزاده هرچقدر هم که آدمو دوس داشته باشن بلاخره خسته میشن و سرد میشن و بعدش کار بجایی میرسه که نباید برسه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
عزبزم ببین مثلا فیلم دانلود کنین حواستون رو پرت کنین و هرشب با تنقلات و .... بخورید یه شب دیگش بیرون ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت مرسی گلم