2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خونسرد بودن سر چیزای الکی عصبی نشدن بلند حرف نزدن 

یاد بگیر اگر از چیزی ناراحتی با طرف حرف بزنی پسره علم غیب نداره بفهمه تو چته خیلی پیگیرش نشی و بهش نچسبی فاصله تو حفظ کنی چون هرچی تلاش کنی نزدیک بشی نتیجه عکس میده 

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد

در ضمن تحت هیچ شرایطی به خانوادش توهین نکن چون از چشمش میفتی و همچنین اجازه میدی اونم به خانوادت توهین کنه 

و هیچ وقت مسائل مربوط به خانوادتو پیشش بازگو نکن

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد

در ضمن تحت هیچ شرایطی به خانوادش توهین نکن چون از چشمش میفتی و همچنین اجازه میدی اونم به خانوادت توه ...

بلههه 

میگه من هیچ وقت خودم اول پیام نمیدم به کسی چه دختر چه پسر 

و مغرور راست میگه؟ 

و فعلا قطع رابطه کردیم حدود 23 روز ازش هیچچچ خبریی ندارم

پروانه🦋🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز