راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
داشتیم با یکی از کار برا حرف میزدم. شوخی میکردیم.یه خانمه بی دلیل اومد نی نی یارو تگ کرد ترویج خشونت ...
😂😂😂😂😂😂😂😂 ای خدا مردم رد دادن چه ربطی داره اخه
فک کنم استاد دانشگاه بود بهش بر خورد گفتم استادای معارفم به شوخی رایگان میکشم😂
😂 اشکال نداره ولش کن
اینو باید از مشاور یا روانشناسی که میخوای بهش مراجعه کنی بپرسی واقعا
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
ادامه بده میدونم نیاز ب همراه داری میدونم سختت هست ولی جا بزنی بدتر میشه میتونی از راه دور بخونی البته پول میگیرن.
یا همون پول رو برو تراپیست و درستو ادامه بده اگ پولم نداری دوتا کتاب واسه افسردگی بخون و ب خودت قول بده ناامید نشی و حال خوبتو طی روز حفظ کنی این روزا همه افسردگی دارن فقط نقاب میزنیم☺️