2821
2789
عنوان

ترک تحصیل

161 بازدید | 15 پست

کلاس نهمم افسردگی شدید هم دارم ۳ ساله 

خوب نمیشم نمتونم. هررروز برم مدرسه استرس زیاد هم دارم مخام ی ی سال درمون شم. بد دوباره نهم شروع شم میشه یان 

به درس علاقه زیادی دارم نمرهام همه بالای ۱۸ هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترک تحصیل نکن برو تراپی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

برا تاپیک اخرم ادم کشتن بی زحمت گزارش بزنید

چرا چی شد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

داشتیم با یکی از کار برا حرف میزدم. شوخی میکردیم.یه خانمه بی دلیل اومد نی نی یارو تگ کرد ترویج خشونت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 ای خدا مردم رد دادن چه ربطی داره اخه

فک کنم استاد دانشگاه بود بهش بر خورد گفتم استادای معارفم به شوخی رایگان میکشم😂

😂 اشکال نداره ولش کن 

تگ کرد اخه نی نی یارو😐

خب حالا نینی یار بیاد چیکارت می‌کنه مهم نباشه

اینو باید از مشاور یا روانشناسی که میخوای بهش مراجعه کنی بپرسی واقعا 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ادامه بده میدونم نیاز ب همراه داری میدونم سختت هست ولی جا بزنی بدتر میشه میتونی از راه دور بخونی البته پول میگیرن. 

یا همون پول رو برو تراپیست و درستو ادامه بده اگ پولم نداری دوتا کتاب واسه افسردگی بخون و ب خودت قول بده ناامید نشی و حال خوبتو طی روز حفظ کنی این روزا همه افسردگی دارن فقط نقاب میزنیم☺️

2824
2823
2791
2779
2792