2777
2789
عنوان

مردپولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا:( ببین چجوریه اخلاقش تو یه بار دیدن معلوم میشه پسرا لو میدن سریع

ینی اینوبگم اخلاقش عالیه همه چیش عالیه امافکنم دختردورش پره البته حقم داره

احتمال اینکه بیاد هستمن یکی رو میشناسم خانوادگی خیلی پولدارن با یه دختر ازخانواده متوسط ازدواج کرد و ...

منم خوشگلیم سفیده ناناسم حقیقتومیگم خانواده متوسط دانشگاه ازاداموزش ابتدایی میخونم مربی مهدکودکم هستم 🥲🥲🥲

ینی اینوبگم اخلاقش عالیه همه چیش عالیه امافکنم دختردورش پره البته حقم داره

صدرصد دختر دورش هست الان ولی ازدواج اگه میخپاست کنه با یکیشون تاالان کرده بود پس نمیخادشون واسه ازدواج که

صدرصد دختر دورش هست الان ولی ازدواج اگه میخپاست کنه با یکیشون تاالان کرده بود پس نمیخادشون واسه ازدو ...

الان من چیکارکنم عزیزم 🥺🥺🥺شاید ازدواج نمیخوادبکنه بمن میگه توخوشگل و پاکی دخترخوبم کمه 

الان من چیکارکنم عزیزم 🥺🥺🥺شاید ازدواج نمیخوادبکنه بمن میگه توخوشگل و پاکی دخترخوبم کمه

اخهذمن نمیدونم ارتباطتون الان چقدره 

باهات حرف میزنه یا نه 

اخه ادمی ک یکیو بخا یا زیر نظر داشته باشه ضایست 

ینی متوجه میشی خودت ک اون سعی داره بهت نزدیک شه باهات حرف بزنه منظورم ایناست اگه این چیزارو ازش میبینی علاقه رو تو رفتارش میبینی توام ی چراغ سبزی نشون بده ک راضی هستی توام باهاش حرف بزن 

شاید اوکی شدین

اخهذمن نمیدونم ارتباطتون الان چقدره باهات حرف میزنه یا نه اخه ادمی ک یکیو بخا یا زیر نظر داشته باشه ...

بهم پیام میده هفته ای یکبار حالمو میپرسه پیشنهاد دیدارداده چندبار منو زده کلوز فرندش چندبارم بهم گفت عزیزم قربونت بشم من واینا 

من دلم میخوادپیام بده اما هفته ای یبارمیده

خب وقتی پیام میده بیشتر باهاش گرم بگیر درخپاست بیرونشو هم رد نکن برو باهاش بیرون 

وقتی داره سعی میکنه چرا خرابش میکنی قبول کن

اگر شد و خوشتون اومد با اخلاق هم ساختین بعد ی مدت بگو حدی کنه رابطه رو اگه نه ک هیچ

بنظرم توام ی حرکتی بزن منتظر نباش همش اون بیاد اون پیام بده اون بگه توام یکارایی بکن 

توام کلوز فرند بذار استوری بذار 

پیام ک میده باهاش گرم صحبت شو 

یا بگو میخام برم فلان جا تو کجاها میری فلان ازین حرفا دیک ی قرارم بیرون بذارین یا بکو یکاری واست انجام بده مثلا ب کمکش نیاز داری 

خب وقتی پیام میده بیشتر باهاش گرم بگیر درخپاست بیرونشو هم رد نکن برو باهاش بیرون وقتی داره سعی میکنه ...

منم کلوز فرند گزاشتم ازیه شهر دیگ اومد کارت دعوت اورد واسه خانواده ما عروسی داداشش بود رفتیم حالا دعوت کرده مابریم خونشون چرا خودش نمیادبعدمن الان لاغرشدم میخوام یکاری کنم اول چاقشم ب خودم برسم