2777
2789
عنوان

طبیعت بدن

140 بازدید | 8 پست

من خیلی غصه اینو میخورم که مثلا رو باسنم جوشای التهابی داره یا مثلا بیکینی و زیر بغلم تیره ست و سفید نیست یا اینکه  ترک خورده رونام همه میگن اینا طبیعته بدنه هم دارم بنظرتون چجوری حساسیتمو رو این چیزا کم کنم از همسرم خجالت میکشم🥲

من کل بدنم رو سینم شکمم رونم کمرم همش موعه منم خجالت میکشم میرم استخر دوس دارم یکی چشمش منو نبینه همسرم رابطه میخواد دوست دارم تاریکی محض باشه چراغ خاموش باشه بدنمو نبینه نمیدونم چرا باید پوستم سبزه باشه با کلی مو همش خودم سرزنش میکنم با رنگ پوستم مشکل ندارم موی زیاد اذیتم میکنه سر زانوم زیر بغلم کشاله رونم تیره اس ای خداااااا😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کل بدنم رو سینم شکمم رونم کمرم همش موعه منم خجالت میکشم میرم استخر دوس دارم یکی چشمش منو نبینه هم ...

دقیقا منم یا از رابطه فراریم یا مثل شما دوست دارم حداقل تاریک باشه آدم خودش از خودش خجالت میکشه من که هر چی بهم میگن طبیعیه بازم غصه میخورم حساس شدم 🫠

من کل بدنم رو سینم شکمم رونم کمرم همش موعه منم خجالت میکشم میرم استخر دوس دارم یکی چشمش منو نبینه هم ...

موهارو میشه لیزر کرد

تیرگی رو از لایه بردار استفاده کنین و کرم روشن کننده

بابت نواحی خصوصی هم روشن کنندگی انجام میدن

اما بازم عیوب نیستن واقعا انقدر این سیاست ها اعتماد بنفس و از خانم ها گرفتن که هیچکس از طبیعت خودش راضی نیست

دقیقا منم یا از رابطه فراریم یا مثل شما دوست دارم حداقل تاریک باشه آدم خودش از خودش خجالت میکشه من ک ...

من فقط بخاطر همسرم نمیگم بخاطر دل خودم کاش حداقل بدنم مو نداشت استخر که همه زنیم جلوی اونا خجالت میکشم کل بدنمو لیزر کنم هم هزینش زیاده هم حوصله ندارم هی برم شارژ قربون خدا برم

موهارو میشه لیزر کردتیرگی رو از لایه بردار استفاده کنین و کرم روشن کنندهبابت نواحی خصوصی هم روشن کنن ...

هزینه لیزر بدنم زیاد میشه بعد اینکه حوصله ندارم هرماه برم شارژ مهم تر اینکه باید قبل لیزر اونجارو شیو کنی من بدم کی پشت و کمرمو باسنمو شیو کنه؟

هزینه لیزر بدنم زیاد میشه بعد اینکه حوصله ندارم هرماه برم شارژ مهم تر اینکه باید قبل لیزر اونجارو شی ...

نهایت هشت الی نه جلسه میشه بعد می‌ره سه ماه شش ماه و یک سال ارزششو داره واقعا

همسرتون خب چه اشکالی داره