2777
2789
سوگل جان کجا مهاجرت کردی حالا ؟

اگه اجازه بدی زیاد از خودم اطلاعات ندم این فضای مجازیه زیاد بهش اعتباری نیست ❤️

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بحث رفتن نیست قشنگ جانم ، درگیر زندگیم وظایفم با سنم (در خوندن این کلمه محتاط باش 😂😂😂 فاصله گذاری ...

انشالله سلامت و دل شاد باشی هرجا هستی عزیزم منم خیلی خوشحال شدم بات صحبت کردم 😘

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر بچه های اون موقع هیچکس نیست که تورو فراموش کرده باشه امیدوارم هرجا هستی سالم و تندرست باشی سو ...

مررررسی عزیزم متشکرم ازت ❤️ سوگول !؟ 🥲🥲🥲 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
حالا تو چرا گارد گرفتی مگ عمل کردی با متاهل دوست شدی

آدمایی نیستید که بشه باهاتون بحث منطقی کرد

تهش میگید گارد گرفتی و حمله شخصی میکنید بی فرهنگیتونو نشون میدید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا که نه خیلیم خوب که انقد محتاط عزیزم هر جا هستی موفق و خوشبخت باشی ♥️

میبوسمتتتت عزیزمممممم

آدمایی نیستید که بشه باهاتون بحث منطقی کردتهش میگید گارد گرفتی و حمله شخصی میکنید بی فرهنگیتونو نشون ...

من بی احترامی و بی ادبی نکردم ک بشم بی فرهنگ گفتم از عملی ضربه خورده سریع میگی شوهر همونقدر ک شوهره مقصر اون خانم بیشتر مقصره چون میدونه طرف متاهله اگم ندونه پس خیلی احمقه یا خودشو زده ب خریت مردمتاهل مشخص میشه ی زن ک حس شیشم داره پس میفهمه طرف زن داره یان

خب داف خودش توهینه از ریشه انگلیسی اومده که یعنی احمق دیگه از یه توهین در برابر توهین دفاع کردن معنی ...

داف برا هرکس ی معنا داره برا خود من یعنی جذاب یعنی کسی که به بدنش میرسه و اصن معنی منفی ای تو نظرم نداره

آدمایی نیستید که بشه باهاتون بحث منطقی کردتهش میگید گارد گرفتی و حمله شخصی میکنید بی فرهنگیتونو نشون ...

گارد گرفتی چون حس دفاعی بهت دست داد.اگم اون خانم ندونسته متاهله بعدن ک بفهمه سریع میکشه کنار مبادا زنش بفهمه

شما همه جوره عالی هستی چه سوگل چه سوگول❤️شوخی کردم سوگل جان موفق باشی همیشه

مرسی عزیز دلمممممم کلی حس خوب برات میفرستم ❤️❤️❤️

من بی احترامی و بی ادبی نکردم ک بشم بی فرهنگ گفتم از عملی ضربه خورده سریع میگی شوهر همونقدر ک شوهره ...

حس ششم

معلوم میشه

حس میکنه

میفهمه

گزاره های بالا رو دیدی

هیچکدومش بنا بر مشاهده نیست

ادما خیلی وقتا نمیفهمن چون ارتباط عاطفی با طرف دارن و کاراشو واسه خودشون توجیه میکنن

اگه شب جواب زنگ و پیام نمیده میگن خسته‌س از سر کار اومده

و هزاران مثال دیگه به این ترتیب

و بله شما دقیقا بی فرهنگ هستین و به من توهین کردین و در حرفتون مغالطه کردین

به این مغالطه میگن حمله شخصی

وقتی شخصی توی بحث اصطلاحا کم میاره، به جای بحث سالم و ارائه استدلال، به طرف مقابل حمله شخصی میکنه

مثلا من میگم بنظرم مصرف قرص اعصاب یه چیز لازم و ضروری برای بیماران اعصاب و روان هست

شما که نظر مخالف منو داری، جای به جالش کشیدن من و استدلال کردن برای اینکه من دارم اشتباه میکنم

میای به شخص من حمله میکنی

میگی: چیه؟ نکنه خودت روانی ای قرص مصرف میکنی؟

حالا فهمیدی منظورم چی بود عزیزم؟

(مگه خودت عملی ای یا با مرد متاهل تو رابطه ای)

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی