2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر اون قدیما تاپیک های شما چقد پربازدید میشد اگه اشتباه نکنم یه شلوار گل گلی هم داشتید خیلی م ...

راستش منم حس میکنم زیر خاکیم 😂😂😂😂 الان اینو گفتید بیشتر حس کردم ! اره یادش بخیر 😂😂😂اون لکه ننگو یادته هنوز 😂😂😂

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اره حرفش بد بود احتمالن از ی عملی ضربه خورده

از یه عملی ❌️

از شوهرش ✅️

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عه وا تو کی برگشتیییی؟

چند ساعتی هست اومدم سرک بکشم ببینم چه خبره بعد یه عمر تلاش یه وقتی پیدا کردم به گذشته برگردم ، گذر عمرمو دارم حس میکنم مثل برق و باد گذشتا 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
راستش منم حس میکنم زیر خاکیم 😂😂😂😂 الان اینو گفتید بیشتر حس کردم ! اره یادش بخیر 😂😂😂اون لکه نن ...

وای هارلی جون من چقد اون سالها پیگیر تاپیکاتون بودم همیشه میخوندم و غش میکردم از خنده از اینکه برگشتین به سایت خیلی خوشحالم