2789
عنوان

درصد 30 کنکور

2948 بازدید | 62 پست

بچها میانگین درصد 25 تو کنکور تجربی خیلی سخته زدنش؟ 

برا کسی که از دی ماه شروع کرده

اگه خودتون تجربه این درصد یا حداقل نزدیک به این درصدو تو کنکور زدن داشتین میگین بهم لطفا:))) 

در هرصورت من بازم مجبورم بخونم فقط میخوام بدونم تلاشم باید تقریبا چقد باشه برا این درصد

از دی ماه خوب میخونم از اینجا تا اردیبهشتو میگم 

سلام NaCl هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه سخت نیست ، با یه خوندن متوسط میشه میانگین ۳۰ زد ، حقیقتا بستگی به پایه ات داره ولی خب بخون تمومش ...

واقعی؟:)))

بنظرت میانگین مطالعه این سه ماهه باقی مونده چقد باشه

میدونم نمیشه برا همه تعیین کرد

فقط چون هرچی تلاش میکنم همش استرس دارم کمه میپرسم میترسم همون درصد25 یا 30 خیلی سخت باشه

سلام NaCl هستم

نه اتفاقا اصلا زیاد نخوندم :)اگه خوب می‌خوندم حتما رتبه زیر 2000 می‌شدم . اون موقع البته تجربه و عقل ...

چن ماه جدی خوندی؟ 

مگه فرهنگیان بده دختر

میدونم تجربیا اکثرا عشق رشته های تاپ دارن منم همینم و کلی وقت تلف کردم فقط میخوام از این چرخه کنکور بزنم بیرون هرسال بدتر میشه:)))

سلام NaCl هستم

چن ماه جدی خوندی؟ مگه فرهنگیان بده دخترمیدونم تجربیا اکثرا عشق رشته های تاپ دارن منم همینم و کلی وقت ...

نه اتفاقا بد نیست . 

مخصوصا من که رشته بهداشت مدارس هستم حقوق دانشجوییم دوبرابر بقیه دانشجو های فرهنگیانه 

نه اتفاقا بد نیست . مخصوصا من که رشته بهداشت مدارس هستم حقوق دانشجوییم دوبرابر بقیه دانشجو های فرهنگ ...

جدا نمیدونستم 

الان حقوق دانشجوهای فرهنگیان خوبه درکل؟

سلام NaCl هستم

چن ماه جدی خوندی؟ مگه فرهنگیان بده دخترمیدونم تجربیا اکثرا عشق رشته های تاپ دارن منم همینم و کلی وقت ...

اگه قبول شدی بیا باور کن خیلی فشار روانی از روت برداشته میشه . پشت کنکور بودن هم اونی که میخونه رو داغون می‌کنه هم اونی که نمی‌خونه . 

از پشت کنکور دربیای حداقل آرامش اعصاب میگیری