2777
2789

از اول بهمن تا ۱۳بهمن هفت زن ودختر توسط پدر بردار وهمسرشون درایران کشته شدن

حالم از هرچی مرده بهم میخوره یکی نیست بگه اخه خودتون هروز یه ادایی در میارین کسی نیست شمارو بکشه تا زن یا دختر خطایی میکنن همچین سرنوشت سختی دارن 

علاوه براینا از اول آبان تاحالا کلی تصادفی دادیم ک همشون هم جوون بودن واقعا حیف شد

خدا ب دل مادراشون رحم کنه

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو مملکتی که همجنسای خودمون دارن جلز ولز میکنن تا پسر پس بندازن فقط و ذره ای تربیتش اهمیتی نداره براشون چه توقعی داری مردای خوبی تو جامعمون باشن؟ مردمی که معتقدن پسر باید آزاد باشه دختر محدود بایدم اینقد مردای افسار گسیخته و گستاخی مشاهده کنیم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

همون بهتر که آدمی که خانواده حامی نداره بمیره بهتره به خدا

تصادف صد شرف به این نوع مرگ داره پدرت کسی روزی بغلت میکرد بوست میکرد میاد جونتو‌میگیره وای خیلی بده انگا واقعا ته دنیا رسیدیم

تو مملکتی که همجنسای خودمون دارن جلز ولز میکنن تا پسر پس بندازن فقط و ذره ای تربیتش اهمیتی نداره برا ...

اره عزیزم شما راس میگی زنایی که پز پسر زایی میدن از اینا جاهلتردنیست بخدا من خودم یه دختر دارم احساس میکنم خدا منو دیده که دختر بهم داده 

یکیشون انقدربی غیرت واشغال بوده ،دخترفرارکرده ،ازدواج کرده باهمون فرد ،بچه دارشده ،باز دست ازسردختربرنداشته 

داماد بهش ششصد میلیون پول داده ،تومنطقه اونها گویارسم بوده برای اینکه دعوا تموم کنه 

اماباز رفته دخترونوه اش کشته 

حالا طبق همین قانون ،فردا ازادهم میشه 

پول گرفته ،بچه اشو کشته ،ازاد برای خودش میچرخه 

مهمترین علت ،قوانین ما قدرت بازدارندگی ندارن 

دربحث بچه کشی ،اصلا قانون خودش باعث شده تعداد قتلها زیادتربشه

تصادف صد شرف به این نوع مرگ داره پدرت کسی روزی بغلت میکرد بوست میکرد میاد جونتو‌میگیره وای خیلی بده ...

اینجور پدرا اصلا با دخترشون رابطشون خوب نیست و اصلا بچه دختر بوس نمیکنن من خیلی دیدم 

اره عزیزم شما راس میگی زنایی که پز پسر زایی میدن از اینا جاهلتردنیست بخدا من خودم یه دختر دارم احساس ...

همینا معمولا پسرای خوبی هم تربیت نمیکنن کلا پسرپرستن معتقدن پسر هر غلطی کنه مهم نیس باید آزاد باشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تو مملکتی که همجنسای خودمون دارن جلز ولز میکنن تا پسر پس بندازن فقط و ذره ای تربیتش اهمیتی نداره برا ...

از یه جایی این تقریبا درسته .از ی جایه دیگم اگر بری جدی وضعیت جامعه رو ببینی بی بند و باری هم بین پسرا و هم دخترا رایج شده .متاسفانه وضعیت خیلی  داغون شده .و هم زن ها و هم مردها درکل هموطنمون تو بد شرایطی هستن

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

از یه جایی این تقریبا درسته .از ی جایه دیگم اگر بری جدی وضعیت جامعه رو ببینی بی بند و باری هم بین پس ...

قبول دارم ولی همچنان پسرا تقریبا آزادی مطلق دارن