@niniyar من عذر میخوام دوباره مزاحم شما شدم اگر ممکنه منو تعلیق کنید ممنون میشم بحث مهمیه باید تعلیق بشم تشکر از شما
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ایشون در جریان هستن من دیشب صحبت کردم باهاشون لطفاً کامنت نزارید عزیزم
دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁
@niniyar بابت جریان عکس دیشب هست نمیخوام کسی بقیه تاپیک هام ببینه اینبار استثنا قایل بشید