2777
2789
عنوان

چرا من همش احساس میکنم بی خاصیتم

170 بازدید | 32 پست

احساس کم بودن میکنم ، احساس غیر مفید بودن 

احساس بی دلیل بودن تنبل بودن خاصیتی نداشتن اعتماد به نفس ندارم

کلی استعداد دارم ولی اعتماد به نفس پوچ

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شاید هستی

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شغل داری؟درس  میخونی؟باشگاه میری

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۱۶_instagram_b2oo.jpg                                                                                                                                                      https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۲۰۴۸۳۳_instagram_oxbj.jpg

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پستتو که پاک کردی دیدم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

شاید هستی

چرا اینو گفتی؟ ازت دلخور نمیشم چون اونقدر پخته ام که میدونم هرکسی هر حرفی میزنه پشتش سختیایی که کشیدست اینجوریش کرده

چرا اینو گفتی ؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

مشکل ما از اونجایی شروع میشه که زندگیای اینستاگرامی رو میبینیم 

روتین پوستی گرون کوفت و زهرمار

بدنای لیپو شده که طبیعی جا میزنن

چهره های مصنوعی 

دروغ دغلایی که باهاش پکیج میفروشن 

دیالوگای معروف :من ۱۶سالم بود شروع کردم به درامد فلان رسیدم

همه دروغه تو زندگیای واقعی هیشکی نمیفهمه داره چه غلطی میکنه همه همینیم خودتو مقایسه نکن 

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

شغل داری؟درس میخونی؟باشگاه میری

همه کار میکنم

حوصله سر و کله زدن با بقیه رو ندارم

پستتو که پاک کردی دیدم

ببین من به پنیک دچارم 

توروخدا دلت برام بسوزه سر به سرم نذار امروز به جد کافی اعصابم خرد شده

شغل داری؟درس میخونی؟باشگاه میری

منم مث همین خانومم ..من دوتا بچه کوچکم دارم .اما همش این حسارو دارم.من قبل ازدواجم کلاس نقاشی،رفتم .باشگاه میرفتم ..حتی حرفه ای هم داشتم میرفتم .دانشگاه هم مترجمی خوندم .اما یدفعه همش پوچ شد .هیچی هیچی .وقتی میبنم همه دارن یه کاری میکنن .هنرهایی دارن .کم کم دارم متنفر میشم از خودم 

چرا اینو گفتی؟ ازت دلخور نمیشم چون اونقدر پخته ام که میدونم هرکسی هر حرفی میزنه پشتش سختیایی که کشید ...

میخواستم بهت نشون بدم چقدر مطمئنی که آدم بدرد نخوری نیستی

فقط آدمای بیخودی دور ورت هستن 

مشکل ما از اونجایی شروع میشه که زندگیای اینستاگرامی رو میبینیم روتین پوستی گرون کوفت و زهرماربدنای ل ...

من چند وقته اینستارو ترک کردم

میام تو نی نی سایت

ولی خب .... نمیدونم چمه واقعا