2777
2789

قشنگ گریه کن 

جیغ بزن

درد خودت رو فریاد بزن 

اصلا نمیخواد بگه طوری نیست و حکمت خدا بود ه واینا 

لان ففقط سوگواری کن 

چون لازم داری 

بعد به زندگیت ادامه بده 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که تاپیکت دیدم اشک تو چشمام چمع شد ،۱۷ سال گذشته ...😥 خدا رحمتشون کنه

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

آروم میشی ولی همیشه ته قلب آدم یه غمی هست حتی تو روزهای شاد

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

جلوی غمت رو نگیر 

سوگواری کن 

گریه کن ،جیغ بزن ،برو سر مزارش گریه کن 

نذار تو قلبت جمع بشه این غم و سوگ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

باورتون میشه وقتی یکی از اعضای خانواده ازدواج میکنه یا بچه دار میشه بازم من گریه میکنم😭 داداشم میگه ما چمونه؟ هم تو غم گریه میکنیم هم تو شادی

خدا رحمتش کنه. ببین اصلا جلوی خودتو نگیر. خودتو خالی کن.ولی کم کم میاد دستت که چطوری غمتو کنترل کنی.هیچ وقت تموم نمیشه حتی تو روزای شادی هم ازینکه کنارت نیستن غمش میاد سراغت.ولی عزیزم زندگی جریان داره و کم کم باش کنار میای.

جلوی غمت رو نگیر سوگواری کن گریه کن ،جیغ بزن ،برو سر مزارش گریه کن نذار تو قلبت جمع بشه این غم و سوگ

ولی میگن سر مزارش جیغ و داد کنی و بی قراری اون بنده خدا اذیت میشه خیلی 

منم پدرم رو تازه از دست دادم خیلی داغ سنگینی هست