2789

مطرح

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

پودر موبر تیزبر 

بدون بو ک نمیشه عزیزم 

ولی این مارک خیلی زود اثر میکنه و خوبه

فقط حتما قبل از استفاده باید بدنت خشک خشک باشه اگر خیس باشه خدایی نکرده پوستت زخم میشه ناجور

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر موبر تیزبر  بدون بو ک نمیشه عزیزم  ولی این مارک خیلی زود اثر میکنه و خوبه فقط حتما ...

واقعا بدون بو نیس؟؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

من راستگو میزنم آپارتمانیه بدون بو،راضی ام

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
عه پس بدردنمیخوره😐

چرا خوبه بد نیست.من همیشه از دپی استفاده میکنم.البته موهای من ضخیمه ها.

یه بار مارک راستگو خریدم عالی بود موها رو قشنگ از ریشه ی ریشه میکشید بیرون ولی خب بوش زیاد بود.نمیتونستم.بوش پر میشد تو خونه.همون دپی رو ترجیح دادم.

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
چرا خوبه بد نیست.من همیشه از دپی استفاده میکنم.البته موهای من ضخیمه ها. یه بار مارک راستگو خریدم عا ...

اهان مرسی ازراهنماییت😙

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
اخه من مجردم خجالت میکشم 😂😂😂

اها خخخ منم مجرد بودم روم نمیشه خونه بابام از این کارا کنم..چرا موم نمیندازی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین