2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

321 بازدید | 26 پست

بچه ها دیدید این خارجیا خانم هاشون همیشه بدناسون بدون مو و عالیه 

اینا چی کار میکنن؟

من لیزر هم رفتم باز دائمی نبود

اپیلاسیون هم طبیعتا مانند همه روش ها یه مدت باید بزاری در بیاد بعد دوباره اپیل کنی

من تمام روش ها رو امتحان نکردم 

پودر نوار کرم اسپری موبر

اپیلاسون و وکس

اپی لیدی 

علاوه بر درد همشون پوست رو اونجوری عالی نمیکردن

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اولن اونا هم مثل ما شیو میکنن...اما مهمترینس اینه که همشون میرن افتاب میگیرن یا سولار میکنن ....بعدشم هزارتا کرم مختلف میزنن و میان بیرون....سولاریم خیلی پوست و قشنگ میکنه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

عزيزم خارجي ها تو تلوزيون اونطورين از نزديك ببيني خيلي هم پر موان البته باز همه جوره دارن ولي چون بورن معلوم نميشه ولي خيلي مو دارن بعضياشون حتي يكيو ديدم كه زورش ميومد صورتشو إصلاح كنه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

اسم كاربردیتو دوست ندارم ولی جواب میدم

من كلا پر مو نیستم ولی روش من چند ساله اینه همیشه دو روزه یه بار تو حموم با ژیلت دست و پامو اینا رو میزنم. زیاد هم نشده همیشم بی موام. من بدم میاد صب كنم موهاش در بیاد بعد موم یا اپیلاسیون یا هر كار دیگه كنم. تازه فك میكنم ژیلت باعث میشه پوستای مرده پوستمم برداشته بشه پوستم سفیدتر و بهتر شه

ماشالله 🌹

خب اولن اونا هم مثل ما شیو میکنن...اما مهمترینس اینه که همشون میرن افتاب میگیرن یا سولار میکنن ....ب ...

اخه با ژیلت اینا که پوست بدتر میشه 

با اپیلاسیونو بقیه هم باز یه عوارشی دارن مثلا جوش افتادگی پوست تیره شدن

اون کرم ها چی هستن

ما هم مصرف کنیم

اسم كاربردیتو دوست ندارم ولی جواب میدم من كلا پر نو نیستم ولی روش من چند ساله اینه همیشه دو روزه یه ...

موهات تیره تر و کلف تر نمیشن؟