2777
2789
عنوان

جشن تولد

92 بازدید | 10 پست

بچه ها فردا کیا می رن جشن تولد حضرت ابا عبدالله. من یک سال منتظر میشم تا برسه. بهترین لباس ها و آرایش و می کنیم با کلی شیرینی می ریم. بچه ها خوشحالی می کنن اونقدر شیرنی و شکلات پخش میشه. زمین پر از شکلات و بادکنک و.. میشه. اونقدر خوش می گذره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام. بله. بفرمایید

عزیزم تازگی مد شده هرجا میریم برای کار( فروشندگی یا منشی و..) میگن سفته میخوان واسه ضمانت.خواستم ببینم قانونیه کارشون؟

هرچند که من پشتش مینویسم بابت ضمانت، ولی بازم خیلی تهدیدم میکرد که میذارم اجرا.

خواستم ببینم سفته گرفتن توسط صابکار قانونیه؟ وظیفه ما چیه؟

عزیزم تازگی مد شده هرجا میریم برای کار( فروشندگی یا منشی و..) میگن سفته میخوان واسه ضمانت.خواستم ببی ...

نه. اتفاقا چند ماه پیش بود وزیر کار به کار فرما ها هشدار داد که حق ندارین برا کار از کسی سفته بگیرین و گفت برخورد. میکنیم. تو گوگل اخبارش و پیدا کنید. و در ضمن اگه از این بابت مشکلی پیش اومد برین اداره کار اطلاع بدین فوری رسیدگی کرده و طرف شما رو می گیرن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ممنون فدات.آخه اگه ندیم ممکنه بگن به سلامتنمیدونم چکار کنم؟

خدا نکنه. بله می دونم. حق با شماست. ولی کارشون صحیح و قانونی نیست. واز طرفی هم چون بیکاری هست اونا هم این کارارو انجام می دن و سو استفاده می کنن. ولی در صورت بروز مشکل مطمئن باشین حق با شماست و طرف شما حکم می دن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2843
2834
2835
2108