2821
2789
عنوان

لاغر نمیشم

201 بازدید | 17 پست

من از هفت سالگی یهو شروع کردم به چاق شدن. البته این ژنتیکم برمیگرده به خانواده پدریم. به عمه هام رفتم.

سال ۹۷ با کمک مشاور تغذیه شروع کردم به کاهش وزن. تا ۶ ماه خوب بود از ۱۱۵ به ۹۲ رسیدم. اما یهو استپ وزنی شدم. بارها دکترمو عوض کردم راه های مختلف و امتحان کردم فایده نداشت و بدتر وزنم بالاتر می‌رفت. تا الان که شدم ۱۱۸

درصورتی که تو رژیم بودم و یک کیلو به زور کم کرده بودم اما بعد از یک هفته که وزن کردم ۴ کیلو اضافه کردم بی دلیل. آزمایشم دادم مشکل تیروئید ندارم فقط ویتامین دیم پایینه که فکر نمیکنم بخاطر اون باشه.

متاسفانه نمیتونم عمل معده انجام بدم خانوادم راضی نمیشن.

کسی راهکاری داره بهم بگه

واقعا خسته و افسرده شدم. دائم درحال حرف شنیدن و مسخره شدنم در حالیکه دست من نیست😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب منم ۱۱۰ کیلو بودم خود ب خود بدونه هیچ رژیمی س ماهه شدم ۹۰ نمیدونم چجوری ولی الانم کم میخورم ...

زردچوبه؟ میشه بگی چطوری لطفااااااا

چه خوب گفت تتلو: همیشه بزرگترین ضربه هارو عزیزترین کسا بهت میزنن؛ پس جوری رفتار کن ک هیچ عزیزی برات باقی نمونه...! 

خب منم ۱۱۰ کیلو بودم خود ب خود بدونه هیچ رژیمی س ماهه شدم ۹۰ نمیدونم چجوری ولی الانم کم میخورم ...

چه خوب. چطوری استفاده کردی.

من خیلی آدم بخوری نیستم نمیفهمم چرا اینقدر بدنم اذیتم میکنه و ساز مخالفه باهام

2824
2823
2791
2779
2792