2777
2789
عنوان

حق با کیه

216 بازدید | 10 پست

دیروز ۲۰ نفر مهمون داشتم از صب تا خود شب کار کردم مامانمم کمکم کرد وای خیلی خسته شدم شب که مهمونا رفتن خونه مامانم اینا چون از راه دور اومده بودن شبو موندن به ما ام گفتن بیاین بریم منم گفتم ظرفارو بشورم میایم خلاصه من ظرفارو شستم بعد آماده شدیم که بریم به شوهرم گفتم خیلی خسته شدم امروز گفت چیکار کردی مگه خلاصه رفتیم خونه مامان اینا شب تا ساعت ۴ اینا همه بیدار بودن ۴ خوابیدیم ۹ بیدار شدیم بعد صبونه مهمونا رفتن و منم به مامانم کمک کردم یکم بعد برگشتیم خونه واقعا خیلی خسته شده بودم شبم که نخوابیدم همینکه رسیدم یکم دراز کشیدم همسرمم خوابید عصر بعد دوسه ساعت بلند شدم خونه همونطوری شلوغ بود همسرم کلی بد و بیراه و غر غرو شرو کرد انقدر حرف زد که اعصابم خورد شد مثال دیگرانو میکشید فحش میداد انقد بحث بالا گرفت به فوش پدر مادر کشید منم گفتم فردا باید تکلیفمو مشخص کنم دیگه نمیکشم حق با منه یا اون؟؟؟؟؟

شوهرم کلا در حال غر زدنه فقد تا حالا نشده یه بار با محبت حرف بزنه باهام همش دنبال دعواس تو خونه یا تو گوشیشه یا در حال دعوا انداختن سرکارم میره به من زنگ نمیزنه من مجبورم زنگ بزنم که سریع قطع میکنه کلا من باید برم سمتش کلا ۴ ماهه ازدواج کردم از الان اینهمه سرده در آینده چه کنم

حق با توعه قطعا ، اما حرمت پدر و مادرهر دو طرف رو نگه دارین ، از الان خط قرمزتون پدر و مادر باشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق با شماست حتما بهش اهمیت نده برات مهم نباشه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ببین تا میتونی سعی کن ازش کمک بخوای تا بفهمه چقدر کار هست     وقتی همه رو تنها انجام بدی به چشمش نمیاد     بعدشم عادتش نده هی مامانت بیاد کمکت کنه   پسفردا تا بگی کمکم کن میگه خواهرت بیاد مادرت بیاد   اگه نیان هم شاکی میشه فکر میکنه وظیفشون هست      اگه هم کمکت نمیکنه بگو من نمیتونم مهمونی بدم اینجوری بیرون دعوت کن یا خودتم کمکم کن           

مرد بد دهن خیلی بده،تا درست نشده بچه دار نشو

سوار منم چند باری به خانوادم توهین کرد و من کوتاه دومدم،ولی کافیه به خانواده ی خودش بگی تو....روزگارت ذو سیاه‌میکنه

ببین تا میتونی سعی کن ازش کمک بخوای تا بفهمه چقدر کار هست وقتی همه رو تنها انجام بدی به چشمش نمی ...

کمک که نمیکنه هیچ حتی لباسام در میاره میندازه زمین من باید بردارم

کمک که نمیکنه هیچ حتی لباسام در میاره میندازه زمین من باید بردارم

عزیزم اگه الان درستش نکنی تا اخرش همینجوری میمونه     نقش مادرش رو بازی نکن    مادرا دنبال بچه هاشون راه میوفتن و جمع  و جورشون میکنن    تو همسرش هستی     قرار نیست کارایی که شخصی هست رو شما براش انجام بدی     تنبل بار میاد و به هیییییچ عنوان دیگه درست نمیشه تازه غر هم سرت میرنه که چرا جمع نکردی لباسامو!!    رویه ت رو عوض کن