2777
2789
عنوان

پدر شوهر ساده

828 بازدید | 41 پست

پدرشوهرم مرد ساده و مهربونیه، اموالشو راحت از دست داده، مثلا یه خونه‌شو نصف قیمت به داداشش داد، یه خونه‌شو بابت مهریه‌ی بردارشوهرم داد و...

این کاراش باعث شده الان توی فشار اقتصادی باشن یه مقدار، و الان که بچه‌ی خواهرشوهرم داره به دنیا میاد، همسرم میخواد به باباش کمک کنه و رو پولش بذاره که یه تیکه طلا برای بچه بخرن، هم دوس دارم کمکشون کنم هم حرصم میگیره که قدر اموالشو ندونسته و الان ما باید خرج کنیم، بردارشوهرمم با اینکه بزرگتره چون سر جداییش ضربه‌ی روحی خورده کم کار میکنه و الان همسرم که پسر کوچیکتره باید جور پدرشو بکشه

تازه پدرشوهرم ضامن یه نفرم شده که اون آقا قسطاشو نداده و هر لحظه ممکنه یک سوم حقوقشم بردارن بابت ضمانتش😑

اعصابم خورده

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

همین کاراش باعث شده که پسرعموی همسرم که از همسرم کوچیکتره خونه داشته باشه ولی ما با کلی فشار به زور یه خونه بخریم و برنامه‌هامون به هم بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد دلم سوخت 

اگه از دستتون بر میاد کمک کنید 

راه دوری نمیره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

خب مجبورن اندازه وسعشون بدن

همسرم میخواد باباش سربلند بشه وگرنه اونا چیزی نگفتن

چقد دلم سوخت اگه از دستتون بر میاد کمک کنید راه دوری نمیره

کمک که میکنیم ولی چراغی که به خانه رواس به مسجد حرام است

اول بچه‌هاش بعد برادراش😑😑

از یه ور حق داریاز طرفی کمک ب پدر و مادر برکت داره نمیدونم انشاالله هرچی ب صلاحتونه پیش بیاد

آره کمک که میکنیم ولی زورم میاد از سادگی پدرشوهرم

کمک که میکنیم ولی چراغی که به خانه رواس به مسجد حرام استاول بچه‌هاش بعد برادراش😑😑

انشاءالله خدا براتون جبران کنه 

ما هم خونه نداریم با حقوق کارمندی زندگی می‌کنیم 

اما چون پدر شوهرم مریضه هر ماه براشون پول واریز میکنه و بهشون کمک میکنیم 

بعضی قبضاشونو هم پرداخت میکنیم 

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....