2777
2789
عنوان

کمیجان

339 بازدید | 14 پست

یه دوست دارم اهل کمیجان دارم باش قطع ارتباط میکنم  تو‌سالن زیبایی کار می‌کنه یجوریه خیلی دعا میگیره  نمی‌خوام اینجا یکسری چیزا رو  بگم ولی خیلی اهل جادو و‌جمبله میگه تو شهر ما همه همینن طلسم میزنن  سر همین جادو گریهاش زندگی خودش هم سیاه شده همش مریضه  چون جادو‌کارما داره . ولی دست بردار نیست و حتی نجاست به خورد مادر شوهرش و خواهر شوهرش داده واقعا مردم کمیجان اینجوری هستن اینایی که میشناسین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوست پسر اراکی  داشتم  هر وقت زنگش میزدم میگفتم کجایی میگفت  اومدم پیش دعا نویس😂❤️‍🔥

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

تو هر گروهی آدم خوب و بد هست اما یه قوم معروفی هستن ساکن همین جایی هستن که میگین من تا حالا آدم سالم توشون ندیدم 

خودشون رو اکثرا اراکی معرفی می‌کنند در صورتی که اراکی نیستن اسم اراک هم این قوم و طایفشون خراب کردن 

کاش فقط با خودشون وصلت کنن ژنشون با بقیه قاطی نشه  که ذات خراب فقط اینان نه اراکیای بیچاره

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

یعنی کمیجان؟

بله نام های خانوادگی خاصی هم دارن سریع میشه متوجه شد 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

میشه بم‌بگید

آره تو گوگل هم سرچ کنید احتمالا پیدا کنید 

فقط بی زحمت بهم پیام بدین من خیلی بلد نیستم پیام دادن چجوریه 

آره تو گوگل هم سرچ کنید احتمالا پیدا کنید

ببخشید نمی‌دونم چی سرچ‌کنم .احساس میکنم دوستم داره تو.زندگیم  دعا وارد می‌کنه چند وقته بیخودی درگیرم همش بی دلیل میگه بیا خونم چایی زوری میده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز