2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم

236 بازدید | 14 پست

جاری من هر وقت منو میبینه یا از خودم یا ارایشم یا رنگ مو هام یه ایرادی میگیره وشروع به تعریف از خودش میکنه وهمش از تربیت بچه من ایراد میگیره وجلوی همه میگه وبچه خودشو میبره بالا از شوهرمم هی ایراد میگیره ومسخره میکنه و کلا تو هر چی که اصلا بهش مربوط نیست نظر میده چی بهش بگم راحت شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار پیش شوهرم نشسته بودم وشوهر خیلی  قربون صدقم میرفت وازم تعریف میکرد توی جمع سریع اومد موضوع بحث رو عوض کرد وبعدشم گفت اونایی که تو جمع باهم خوبن فقط تظاهر میکنن وغیر مستقیم به شوهرم گفت من از زن تو بهترم از هر نظری 

توام صورتتو رو نهايت تعجب تنظيم ميكردي با يه لبخند نهايت موذيانه ميگفتي اشكال نداره عزيزم انقد حسودي نكن تو اصلا آخرشي بعد رو ب شوهرتون ميكردي ميگفتي عزيزم ب داداشت بگو يكم مثل شما با خانومش رفتار كنه طفلي گناه داره

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

از اين به بعدم هر كي از خودتو و بچت تعريف كرد در حضور جاري با نهايت لبخند و شوخي بگرد بهش بگو يه وقت ناراحت نشي تو و بچت آخرشين خخخخخ اين جوري رو نقطه ضعفش دس گذاشتي خودشو جمع ميكنه والا

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

من باشم تا مدت ها ( حتی مورد بوده چند سال!!) تحمل و صبر میکنم و با شوخی و خنده میگذرونم. کاسه ی صبرم که لبریز شه خرخرش و می جوم :|

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو