2777
2789
عنوان

نقش پدر تو زندگی دختر متاهلش

107 بازدید | 12 پست

تو حساب بردن همسرتون از شما چقدر پدرتون نقش داشته ؟ تا حالا پدرتون گوش همسرتونو پیچیده ؟ چقدر تاثیر داشته ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار بابام تهدیدش کرد 

داداشمم یبار گلاویز شد 

جلو خونوادم موشه الان

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

من که شوهر ندارم ولی بابام از ترس اینکه طلاق نگیرم یوقت آبروش پیش خواهر برادرای عنش نره منت شوهره رو هم میکشه مهمم نیست چه بلایی سرم بیاره 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساب بردن؟بدتر باعث این شده که همسرم بفهمه بابای من هیچوقت پشت من نیست!اگه ادم درستی  نبود خیلی راحت از این قضیه سواستفاده میکرد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
😍😍 خدا حفظشون کنه

اره هوامو ازین لحاظ دارن

ولی نزاشتن به عشقم برسم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خدارشکر همسرم خودش شعور داره نیاز نیس کسی تهدیدش کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شوهرم عاقله ولی خب اگه بخواد کاری کنه باباش جلوتر از بابام گوششو می پیچونه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

حساب بردن؟بدتر باعث این شده که همسرم بفهمه بابای من هیچوقت پشت من نیست!اگه ادم درستی نبود خیلی راحت ...

بابای من خیلی با ابهت بود سر من تعصب زیادی داشت 

کاش بود حتی با لبخند و شوخی شوهرمو تهدید می‌کرد آدم میشد مطمئنم 😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابای من خیلی با ابهت بود سر من تعصب زیادی داشت کاش بود حتی با لبخند و شوخی شوهرمو تهدید می‌کرد آدم ...

فوت شدن؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
2790
2778
2791
2779
2792