رستانیتیی مدیر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 عنوان حس ششم😂 | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست کِی ازدواج میکنم؟پول داره یانهجهت سرگرمی شما ام بپرسید جواب میدم ولی یه حسه جدی نگیریدیش پس دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1403/11/13 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 چه فصلی متولد شدم؟ بهار یا زمستان نمیدونم واقعا دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 رفیقم ازم بدش میاد؟ نه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4828 بهار یا زمستان نمیدونم واقعا به نظر شما امیرحسین چه حسی به من داره ؟
آنشرلی78 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4969 من کی ازدواج میکنم؟ همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 محمد خیلی عوضیه ؟ یا یکم ؟🤣🤣 نه بنظر نمیاد زیادم بد باشه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 من کی ازدواج میکنم؟ نمیدونم یکی دو وعده دیگه فکرکنم یا سه چهاروعده دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 منم بگید رضا بهم حسی داره ؟ پیام میده؟ حسی نگرفتم از طرفتون دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
آنشرلی78 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4969 نمیدونم یکی دو وعده دیگه فکرکنم یا سه چهاروعده وعده چیه؟😅 همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 نه بنظر نمیاد زیادم بد باشه اره بد نیست ولی خیلی لاس میزنه با همه الان من اصلا تو مرحله لاسم باهاش یا مراحل بالاتر ؟تو ذهنم چیم براش ؟
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12995 اره بد نیست ولی خیلی لاس میزنه با همه الان من اصلا تو مرحله لاسم باهاش یا مراحل بالاتر ؟تو ذهنم چیم ... تو ذهنش
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 وعده چیه؟😅 مثلا دو سه ماه دیگه یا دوسه سال دیگه رو میگن وعده دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
آنشرلی78 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 4969 مثلا دو سه ماه دیگه یا دوسه سال دیگه رو میگن وعده آهانممنون ♥️ همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5769 اره بد نیست ولی خیلی لاس میزنه با همه الان من اصلا تو مرحله لاسم باهاش یا مراحل بالاتر ؟تو ذهنم چیم ... زیاد باهاش گرم نگیر بنظر میاد ازایناست که همرو میخواد داشته باشه دست نیافتنی باش براش کلمه ای ازدواج اومد تو ذهنم توام فعلا دوستشی دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.