2777
2789

سلام بچه ها من یکم از علم نومرولوژی سر‌در میارم 

حالا این علم چیه؟ علم اعداده 

این علم بیان می کند که جهان بر پایه ریاضیات بنا شده و زبانِ جهان و کائنات اعداد و ارقام است.

طبق علم اعداد، هیچ چیز اتفاقی نیست.
روزی که به دنیا اومدید و نامی که والدین شما براتون انتخاب کردند، حاوی اطلاعاتی برای شماست که کدکیهانی این اطلاعات رو به شما میده و الگوی ارتعاشی شخصیت و زندگی شما بر اثر کد کیهانی اختصاصی شما رقم میخورد.

حالا بر اساس این علم اگه اسم و فامیلی و تاریخ تولد دقیق چیزی که تو شناسنامه ثبت شده رو به من بگید من به طور کلی و مبتدی یه توضیح کلی درمورد شخصیتتون میتونم بهتون بگم که خیلی جالبه 

یا حتی میتونید اسم بچه انتخاب کنید و من بگم اگه این اسم رو بذارید چه خصوصیاتی رو ممکنه بچه داشته باشه🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه فقط اسمم رو بگم؟و یا تاریخ تولد؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میشه از خصوصی اسمم رو بهتون بگم نمیخام اینجا شناسایی بشم

اره هرکی‌میخواد بیاد خصوصی 

باید اسم خودت و فامیلی که تو شناسنامه ثبت شده موقعی که به دنیا اومدی رو بگی و تاریخ تولد اصلی و‌دقیق 

با گفتن همه چیز که شناسایی میشیم!

عزیز من برای تمرین کارم دارم براتون اینکارو رایگان انجام میدم چ سودی داره اطلاعات شما برام؟ خواستید خصوصی بگید بهتون میگم اینجا که نه