2777
2789
عنوان

دوران نامزدی😍🥲❤️‍🩹

479 بازدید | 31 پست

بچه ها بیاین از مزاحم های دوران عقدتون بگید که مانع خلوتتون میشدن

من که هنوزم میشن یه خواهر کوچیک دارم اوایل عقد روزای دوم و سوم که شب میومد خونمون همسرم

تا میرفتیم اتاق، خواهر کوچیکم به داداشم که معلوله میگفت تو در رو هل بده بهت جایزه میدم🙄🤣🤣🤣🤣

ما هم اینور در میخندیدیم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شبا خونه هم نمی خوابیدیم مزاحم هم نداشتیم 😂😂

🤣🤣🤣🤣

ما الان دیگ راحتیم

همه سره کار و مدرسن، راحت راحتم😍

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

ما مزاحم نداشتیم بچه آخرم اخه

هییی

خوشبحالت

من چیا کشیدم از دست خواهر کوچیکم🤣

دوران نامزدی بدترین کار اینه بری تلپ بشی سر خانواده ش 

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

من خواهر شوهرم کرم داشتیعنی می‌رفت زیر گوشه مادر شوهر ور رو می کرد تا کنار ما بیادیعنی من چی کشیدم ا ...

🙄🙄🙄

الان راحتید دیگ 

گذشته ها گذشته

🤣🤣🤣🤣ما الان دیگ راحتیمهمه سره کار و مدرسن، راحت راحتم😍

😂😂 من خودم بدم میومد، همون موقع قبل عقد گفتم من اصلا توان اینکه بخوام شب بیام خونه شما بمونم ندارم، ترجیح میدم تو هم شب نمونی 

دوران نامزدی بدترین کار اینه بری تلپ بشی سر خانواده ش

🤣🤣

چی بگم

ما که الان یه ساله که یه شب بغل هم نخوابیدیم🖤

تا  میرفتم خونشون برای اینکه حرس مادر شوهرمو در بیارم بهش نزدیک میشدم همش ماچش میکردم شاید اجباری بود و لی خوب بازم دوسش داشتم مادر شوهرمم همش میگفت چرا زنت آنقدر بهت می‌چسبه شو هرمم میگفت مال خودشم اختیار هر کاری که دلش بخواد باهام بکنه رو داره دیگه دهنش باز نشد 

تو خلوتم که بودیم و دیگه کسی تو خونه نبود   رو  گردنم ... میزاشت

ولی یه بار دختر عموم میخواست بیاد داخل  اتاق اینم از این طرف منو محکم به در چسبونده بود نمیتونستم تکون بخورم

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

😂😂 من خودم بدم میومد، همون موقع قبل عقد گفتم من اصلا توان اینکه بخوام شب بیام خونه شما بمونم ندارم ...

🤣

من اوایل عقد شب که میشد میگفتم ای بابا 

و حتی یه بار آرزو کردم کاش شوهرم نداشت🔞🙄🤣