2821
2789
عنوان

چیپس 25 تومنی

226 بازدید | 20 پست

قبل امتحانامون‌ یه ماه تقریبا ۲۰ تومن میداد بوفه مدرسمون چیپسو

الان رفتم شده ۲۵ تومن🗿🗿

چخبرههه🗿🗿

کیک معینی دو تومن گرون شده🗿🗿حالا نرفتم مغازه های بیرون تازگیا ولی با این حساب تا عید چیپسا میشه ۵۰ تومن این چه وضعیههههه🗿💔

بخدا هنوز توی اون بستنیای پونصد تومنی موندم چقد خوب بود یا ۲۵۰ تومنی😭😂

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

هفته پیش خریدم ۱۸ گرون شد؟؟؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم بخدا جای ما اینقده🗿🗿

قیمت کارخونه ای واحده دیگه لابد گرون شده💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سیب زمینی عزیزم یهو پریده به 60 تومن چیپس ایز سبب زمینیمن بعد وضعیت قشنگتر هم میشه

خیلی افتضاحه

بخدا کی میتونه اینطوری زندگی کنه💔

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

نخورید بابا پوستو داغون میکنه اگه زیاد بخوریدد

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز