2777
2789
عنوان

چیپس 25 تومنی

226 بازدید | 20 پست

قبل امتحانامون‌ یه ماه تقریبا ۲۰ تومن میداد بوفه مدرسمون چیپسو

الان رفتم شده ۲۵ تومن🗿🗿

چخبرههه🗿🗿

کیک معینی دو تومن گرون شده🗿🗿حالا نرفتم مغازه های بیرون تازگیا ولی با این حساب تا عید چیپسا میشه ۵۰ تومن این چه وضعیههههه🗿💔

بخدا هنوز توی اون بستنیای پونصد تومنی موندم چقد خوب بود یا ۲۵۰ تومنی😭😂

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

هفته پیش خریدم ۱۸ گرون شد؟؟؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم بخدا جای ما اینقده🗿🗿

قیمت کارخونه ای واحده دیگه لابد گرون شده💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

سیب زمینی عزیزم یهو پریده به 60 تومن چیپس ایز سبب زمینیمن بعد وضعیت قشنگتر هم میشه

خیلی افتضاحه

بخدا کی میتونه اینطوری زندگی کنه💔

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

نخورید بابا پوستو داغون میکنه اگه زیاد بخوریدد

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..