2821
2789
عنوان

ب ب چک medicore

| مشاهده متن کامل بحث + 3043 بازدید | 37 پست
لومینوس

دقیقا وقتی باردار میشی که اصلا فکرشم نمیکردی!

من ماهی باردار شدم که اصلا فکر نمیکردم تخمک داشته باشم. چون کیتم اصلا مثبت نشد

اصلا هم منظم و جدی اقدام نداشتم. چون یک هفته مهمونی بودم. بعدش هم که برگشتم که پسر مجرد چند شب اومده بود خونه مون مهمونی
بعدش هم رفتیم سفر

مبارک باشه عزیزم. مراقب خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مهر افرین جون

ایشالا که + باشه تا وقتی شوشو از سفر برگشت یه خبر خوش براش داشته باشم و از شر داروهاش راحت بشه
هیوا ، همه زندگی ِ مامان و بابا که با اومدنش 13 خرداد 1392 خوشبختیمون رو کامل کرد
من پارسال روز تاسوعا نذر کردم که امسال روز تاسوعا اگه نی نی داشته باشم شله زرد بپزم
چند روز داشتم فکر میکرد تاسوعا نزدیکه ها اما من هنوز به خواسته م نرسیدم
هیوا ، همه زندگی ِ مامان و بابا که با اومدنش 13 خرداد 1392 خوشبختیمون رو کامل کرد
آخی لومینوس:)

منم آدم مذهبی نیستم

اما دلم میخواد یه روز خاص- شاید تاسوعا مثلا- یه چیزی بپزم بین در و همسایه به نیت سلامتی نی نیم خیرات کنم:)

ان شالله که تا آخرش به خیر و خوشی پیش میره عزیزم
ممنون عزیزم
ایشالا که نی نیه شما هم به سلامتی میاد بغلتونو قدمش براتون مبارکه

تا چند روز دیگه هر خبری شد میام همینجا میگم
لومیییییییییییییییییی عزیزم واسه منم همین جور شده بود . تا دو روز فقط بهش خیره بودم و اصلا باورم نمیشد .

عزیزممممممم از ته ته قلبم که میدونی چقدر دوستت دارم خوشحالم واست ... خدایـــــــــــــا شکرت .

لومی گلم منتظر خبرت هستم.

بهت گفتم وقتی که اصلا انتظارشو نداری خدا جوابتو میده ...
اسما جونم مرسی

فقط برام دعا کن که کاذب نباشه و سنگ رو یخ نشم
الانم اصلا باورش ندارم
حتی 2 روز پیشم که گذاشتم و اینجوری شد به شوشو هم نگفتم
بچه ها یه عکس دیگه
امروز 32 پری یه ب ب دیگه گذاشتم
اینم عکسش
j24xurgwddjzefmes6.jpg
خیلی سریع هم دو خطه شده بود
صبح رفتم آز دادم
هنوز جوابش اماده نشده اما
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792