2777
2789
عنوان

ب ب چک medicore

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 37 پست
لومینوس

دقیقا وقتی باردار میشی که اصلا فکرشم نمیکردی!

من ماهی باردار شدم که اصلا فکر نمیکردم تخمک داشته باشم. چون کیتم اصلا مثبت نشد

اصلا هم منظم و جدی اقدام نداشتم. چون یک هفته مهمونی بودم. بعدش هم که برگشتم که پسر مجرد چند شب اومده بود خونه مون مهمونی
بعدش هم رفتیم سفر

مبارک باشه عزیزم. مراقب خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون مهر افرین جون

ایشالا که + باشه تا وقتی شوشو از سفر برگشت یه خبر خوش براش داشته باشم و از شر داروهاش راحت بشه
هیوا ، همه زندگی ِ مامان و بابا که با اومدنش 13 خرداد 1392 خوشبختیمون رو کامل کرد
من پارسال روز تاسوعا نذر کردم که امسال روز تاسوعا اگه نی نی داشته باشم شله زرد بپزم
چند روز داشتم فکر میکرد تاسوعا نزدیکه ها اما من هنوز به خواسته م نرسیدم
هیوا ، همه زندگی ِ مامان و بابا که با اومدنش 13 خرداد 1392 خوشبختیمون رو کامل کرد
ممنون عزیزم
ایشالا که نی نیه شما هم به سلامتی میاد بغلتونو قدمش براتون مبارکه

تا چند روز دیگه هر خبری شد میام همینجا میگم
لومیییییییییییییییییی عزیزم واسه منم همین جور شده بود . تا دو روز فقط بهش خیره بودم و اصلا باورم نمیشد .

عزیزممممممم از ته ته قلبم که میدونی چقدر دوستت دارم خوشحالم واست ... خدایـــــــــــــا شکرت .

لومی گلم منتظر خبرت هستم.

بهت گفتم وقتی که اصلا انتظارشو نداری خدا جوابتو میده ...
اسما جونم مرسی

فقط برام دعا کن که کاذب نباشه و سنگ رو یخ نشم
الانم اصلا باورش ندارم
حتی 2 روز پیشم که گذاشتم و اینجوری شد به شوشو هم نگفتم
بچه ها یه عکس دیگه
امروز 32 پری یه ب ب دیگه گذاشتم
اینم عکسش
j24xurgwddjzefmes6.jpg
خیلی سریع هم دو خطه شده بود
صبح رفتم آز دادم
هنوز جوابش اماده نشده اما