2777
2789
عنوان

🥺🥺🥺😭😭😭

28 بازدید | 4 پست

بازم دعوا شد خونمون و بابام منو مظلوم گیر آورد پدرم بدهکاره هر روز دعوا راه میندازه خونه بهم گفت تو نون خور اضافی خونه ی منی 

بمیری راحت شیم منم گفتم به دنیا نمی آوردید خوب گرفت کتکم زد 😭😭نمیدونم چیکار کنم ازین جهنم خلاص شم دنبال کار میگردم هرجا میرم قبولم نمیکنن با دیپلم  تنها امیدم اینکه دانشگاه نتایج بیاد قبول شم بهمن ماهو گورمو گم کنم ازین خرابه برم توروخدا دعا کنید امسال دانشجو شم 🥺😭😭😭😭خستم تو رویداد دعا کنیید

شما باشید چیکار میکنید؟ من چیکار کنم?

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

عزیزم❤️❤️❤️❤️منم شرایطم همین بود البته با برادرم باید صبر کنی دانشگاه قبول شی یا بری سرکار جدا بشی ا ...

چکار مردی درست شد؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار مردی درست شد؟

والا من به هزززززار بدبختی درس خوندم اونم نه به موقع و درست بعد داداشم بیچارم کرد تموم این سالا مادرم فوت شد جدیدا پدرمم خیلی ساله فوت شده هیچی دارم میرم از خونه تا عید خونه گرفتم دارم وسیله میچینم از شرش خلاص میشم نگران نباش میدونم سخته بخدا خودم کلی از دست این کشیدم درکت میکنم ولی اینجوری نمیمونه چند سالته

والا من به هزززززار بدبختی درس خوندم اونم نه به موقع و درست بعد داداشم بیچارم کرد تموم این سالا مادر ...

من 21