2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت ۶عصر آبشده هرگرم ۵۶۸۰و خرید از مشتری هرگرم ۵۶۲۰ بود

یه سوال داشتم من هفته ی پیش که طلا 5380بود 6گرم و 70دوتا النگو دست دوم برای پس انداز گرفتم شد 42500 چجوری حساب کرده که بیشتر از گرم طلا شده

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
یه سوال داشتم من هفته ی پیش که طلا 5380بود 6گرم و 70دوتا النگو دست دوم برای پس انداز گرفتم شد 42500 ...

بت اجرتش دیگه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بت اجرتش دیگه

میدونم ولی اجرتش نسبت به طلای نو خیلی کمتره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اگه ۶ گرم و ۷۰سوت بود ۲۳درصد اجرت و ۷درصد سود گرفته

آره 6گرم و 70سوت بود یعنی درست حساب کرده چون طلای نو نبود

نه درست حساب نکرده ۲۳درصد اجرت اضافی گرفته یعنی حدود ۷میلیون اضافه گرفته

پس باید برم دوباره حساب کتاب کنه 

خیلی ممنونم از راهنماییتون