2777
2789
عنوان

ولادت امام حسین(ع) و حاجت روایی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 50 پست
من قربونش برممممبرا من دعا کنید زهرا هستم هرکی دعا کرد لایک کنه

محتاج دعاییم عزیزم،انشاالله حاجت رواباشی🌹

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🍀

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
از امشب تا فرداست گلم؟الاهی ایجانم یا امام حسین دمت گرماسلام علیک یا اباعبدلله تولدت مبارک برام دعا ...

بله از امشبه

منم آرزوی قبولی داشتم سال گذشته،یادش بخیر 

انشاالله سال بعد بابت جایگاهی که داری خداروشاکر باشی و برسی به هرچیزی که میخوای🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبولی ارشدم باز شدن گره از مشکل کاری نامزدم بخیر بگذره همه چی اسمم حدیث مرسی عزیزم امضای امام حسین پ ...

انشاالله حاجت رواباشی عزیزدل،ممنون بابت دعای قشنگت🌹

الهی امیننن کاش منم کمکم کنه دیگه واقعا دارم رد میدم

اگر کمک بخوای قطعا کمک میکنه،من دقیقا رسیده بودم به جاییکه سپردم به خودشون گفتم اگر به صلاحمه این اتفاق بی افته

انشاالله حاجت رواباشی

الهی به حق مادرشون فاطمه زهرا امام حسین امشب شب میلادش کسی دست خالی برنگردونه انشالله واسطه ای بشه ب ...

الهی آمین عزیزم

حاجت رواباشی انشاالله🌹

سلام گلم 

ممنونم ازت 

برا من دعا کن سلامتیمو به دست بیارم 

دعا کن باردار بشم بچه های سالم و صالح به دنیا بیارم ، خسته شدم از این همه دکتر رفتن و دارو خوردن 🥲

دعا کن خونه بسازیم از شر خانواده شوهرم الخصوص جاریم راحت بشیم ، تو یه ساختمان زندگی می‌کنیم،  خیلی اذیت میکنه منو 😔

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام گلم ممنونم ازت برا من دعا کن سلامتیمو به دست بیارم دعا کن باردار بشم بچه های سالم و صالح به دنی ...

سلام عزیزم

انشاالله همه مشکلاتتون حل بشه و زندگیت بشه همونیکه میخوای به حق این روزهای عزیز

خیلی حالم بده خیلییی این روزا 

.. لطفاً از ته دلت دعام کن ارزویی ک سالها دارم صلاحم و قسمت بشع برام..اینجوری بگوش امام حسین تو واسطه شو براش فقط چیزی ک خودش میخاد صلاحش بشع 

لطفا😭😭

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلی حالم بده خیلییی این روزا .. لطفاً از ته دلت دعام کن ارزویی ک سالها دارم صلاحم و قسمت بشع برام.. ...

انشاالله برسی به هرچیزی که میخوای عزیزم،بسپار به خودش که بهترین رو واست درنظر گرفته🌹

انشاالله حاجت رواباشی

انشاالله برسی به هرچیزی که میخوای عزیزم،بسپار به خودش که بهترین رو واست درنظر گرفته🌹انشاالله حاجت ر ...

ممنون عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ان شاءالله تو شب ولادت آقا امام حسین هممون به حاجت دلمون برسیم و برای همدیگه دعا کنیم🩷🥺

و صلواتی برای شادی امام حسین بفرستیم✨️

و انَّ الله سیُعوِّضنا عما مَرَرنا بِه.                                         + خدا آنچه را که به ما گذشت جبران خواهد کرد ...🌱        دوستان هرکی امضامو میخونه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنه و دعام کنه بهش برسم اگه خوندی بهم بگو🥹🤍 
ان شاءالله تو شب ولادت آقا امام حسین هممون به حاجت دلمون برسیم و برای همدیگه دعا کنیم🩷🥺و صلواتی بر ...

انشاالله عزیزم

سلام عزیزمانشاالله همه مشکلاتتون حل بشه و زندگیت بشه همونیکه میخوای به حق این روزهای عزیزاللهم صل عل ...

مممنونم عزیزم 

عاقبت بخیر بشی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊