2777
2789
عنوان

فقط درد سرن

257 بازدید | 13 پست

خانواده شوهرم هر وقت به مشکلی بر میخورن یا با کسی دعواشون میشه یا پول نیاز دارن یا کلا هر اتفقاق بدی تو زندگیشونه سریع زنگ میزنن به شوهر من و باهاش درد دل میکنن وازش کمک میخان ولی خوشی هاشون فقط واسه خودشونه و به ما مربوط نمیشه 

شوهرم اینقدر غصه زندگی اونهارو میخوره با اینکه ۳۵ سالشه بهش میخوره۴۵ سالش باشه داغونش کردن اصلا به فکرش نیستن تا حالا چند بار غیر مستقیم بهشون گفتم که شوهرم خیلی ناراحت میشه با مشکلات شما ولی بازم هرچی میشه سریع فقط به این میگن با اینکه دوتا پسربزرگتر از اون هم دارن که فقط غرق زندگی خودشونن وکهری با اون دوتا ندارن فقط به شوهرمن میگن هر کاری دارن منم دیگه خسته شدم از این کارهاشون با شوهرمم که صحبت میکنم میگه من ننیتونم بی خیال مشکلاتشون باشم و حتی به خاطرشون باهم بحث میکنیم ولی در کل به خاطر سادگیش واین همه سو استفاده کردن اطرافیانش دلم واسش میسوزه دوست دارم یه راهی پیدا کنم که این مشکلمو حل کنم 

کسی  اینطور بوده زندگیش؟چکار کنم من؟

شما همون تايم بايد بلد باشي دلداريش بدي، براش مثال بزني زندگي هاي بدترو بگو طبيعيه اين اتفاقات خداروشكر كن بدترشم ميشد بيافته...

شما به هيچ عنوان نميتوني جلو خانواده شوهرتو بگيري ك بهش زنگ نزنن بابت ناراحتي مگر ميتقيم بگي ك فك كنم جنگ راه بيافته

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خونوادش توکه نمیتونی ازخانوادش جداش کنی.باناراحتی خونوادش ناراحت میشه.

نه منم نمیگم جدا شه وبی خیال شه میگم اونهام باید یکم مراعات کنن و هر مشکل بی ارزشی رو دیگه با اون مطرح نکنن

نمیشه ازش بخوای نگران عزیزانش نباشه که☹ یه جورایی دست خود آدم نیست؛ دل آدم کشش داره و آروم و قرار نمیگیره؛ نمیشه بی تفاوت بود...

اونا باید یاد بگیرن این بنده خدارو درگیر نکنن؛ واقعا کاش میشد تا حد ممکن خودمون مشکل خودمونو حل کنیم..

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

اه از دلم اه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مثلا واسه شهریه دانشگاه ازاد خواهرش ازش توقع میکنن در صورتی که مجبور نبود بره ازاد بخونه میخاست بیشتر بخونه دولتی قبول بشه یا واسه قسط وام خونه شون توقع کمک دارن مجبور نبودن خونه وان دار بخرن اونم یه جای خوب اگه جای ارزونتری میخریدن دیگه قسطش کمتر بود ماهم مجبور نبودیم هر ماه یه مبلغی از قسطشونو بدیم 

مثلا واسه شهریه دانشگاه ازاد خواهرش ازش توقع میکنن در صورتی که مجبور نبود بره ازاد بخونه میخاست بیشت ...

به نظر من توقع مالی داشتن از پسری که خودش تشکیل خانواده داده واقعا ظلمه، مگر اینکه پدر و مادر دیگه واقعا محتاج باشن. ولی اینکه خرج اضافی واسه خودشون بتراشن و بخوان واسه این چیزا پسرشون رو تحت فشار بذارن دیگه واقعا زور داره. شما باید پیش پیش واسه درآمد شوهرت برنامه ریزی کنی که درآمدش جلوتر خرج شده باشه و خودش بدهکار باشه تا نتونن تیغش بزنن. بعدشم با همسرت صحبت کن بهش عذاب وجدان بده بگو داری از زندگی خودت و زن و بچه ت میزنی خرج تجملات پدر و مادرت میکنی، مگه من گناه کردم عروس شما شدم؟ من خودم نمیتونم هی برم تغییر دکوراسیون بدم یا خونه لوکس بخرم؟

اما تو سایر مشکلات خانوادگی خب طبیعیه پدر و مادر به بچشون میگن دیگه، این خود شوهر شماست که باید بتونه خودش رو مدیریت کنه و بیش از حد خودش رو اذیت نکنه چون تو هر خانواده ای بالاخره یه مشکلاتی هست