roze2522 مدیر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 عنوان مورچه | مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 28 پست همگی سوال آیا کشتن مورچه گناه داره من میرم دستشویی گلاب ب روتون مورچه ها رو با آب میفرستم خونشون بعد عذاب وجدان میگیرم نکنه کاره بعدی کرده باشم🤔 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️ 1403/11/13 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 😎🍳 😘😘😘 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10460 وای مامانبزرگ منم میره توالت فرنگی یک ساعت میشینه فقط مورچه میکشه😂😂 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 وای مامانبزرگ منم میره توالت فرنگی یک ساعت میشینه فقط مورچه میکشه😂😂 پس هممون این کار رو میکنیم 😂😂😂😂😂 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
رزقرمز۴ عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1704 دقیقان بخدا ی بار گازم گرفتند بعد رفته از پاچه شلوارم بالا اومد رو مبل یهو حس کردم سوختم بعد دیدم مو ... اییییییی لعنتیا جوری گاز میگیرن از نیش صدتا زنبور بدترمخصوصا این مورچه بزرگ سیاه ها و اون کوچولو هایی که زردن خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10460 پس هممون این کار رو میکنیم 😂😂😂😂😂 کلافه کرده منو بخدا شلنگ میگیره رو درودیوار 😅😅 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 اییییییی لعنتیا جوری گاز میگیرن از نیش صدتا زنبور بدترمخصوصا این مورچه بزرگ سیاه ها و اون کوچولو های ... اره بخدا واسه من از زرد فسقلی ها هستند خست شدم ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 کلافه کرده منو بخدا شلنگ میگیره رو درودیوار 😅😅 خبه ی آب بازی میکنه مثل من🤣🤣 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10460 خبه ی آب بازی میکنه مثل من🤣🤣 😂😂 فکر قبض اب هم بکنید ترو خدا پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 😂😂 فکر قبض اب هم بکنید ترو خدا تقصیر مورچه هاست منک شوهر میاد پشت در دستشویی میگ اون تو دوساعت چیکار میکنی میگم دارم کمک میکنم مورچه ها برن خونه شون🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
pasokhgo عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 13615 جانور موزی رو قبل از اینکه اذیتت کنه بکشش .نه این کارو شما ایراد نداره ظاهرا سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
roze2522 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9906 جانور موزی رو قبل از اینکه اذیتت کنه بکشش .نه این کارو شما ایراد نداره ظاهرا ممنون ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️