2789
افرین من از حیوونم پایین ترم یه تیکه اشغال بی مصرف که فقط تو خونه جا تنگ کرده الانم قصد خودکشی دارم ...

بحا این همه طفره رفتن چرا مشکلت نمیگی؟منظورم از حیوانات یعنی کسی که قدرت اختیار خاصی از خودش نداره وغریزس بیشتر کاراش،همونو الگو قرار بده،همون داستان مورچه ای که هزار بار ،غذاش میفته ولی دست از تلاشش برنمیداره،برای بقا وزندگیش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بحا این همه طفره رفتن چرا مشکلت نمیگی؟منظورم از حیوانات یعنی کسی که قدرت اختیار خاصی از خودش نداره و ...

مشکلم اینه که نمیتونم زندگی کنم، دائم زندگی خودمو با زندگی بقیه مقایسه میکنم و حسرت موقعیتی که دارن و میخورم، حس میکنم لیاقتم بیشتر از این زندگی که دارم ولی اراده و پشتکار رسیدن بهشو ندارم، انگار اون زندگی درست رو به رومه ولی دستم بهش نمیرسه،  اهدافم تو ذهنم گنگ و کدرن نمیدونم دقیقا چی میخوام.  هر روز با یه طرز فکر متفاوت از خواب پا میشم، تنها اشتراکی که بینشون هست اینه که تلاش نمیکنم که تغییری به زندگیم بدم فقط رویا پردازی میکنم،  22 سالمه هنوز دیپلمم و هدفی ندارم،  پیش روانشناسم رفتم ولی همش میگه درس بخون ولی من نمیتونم... از زندگی که دارم بدم میاد ولی از تغییرم میترسم،  تنهام و هیچوقت تو هیچ رابطه ای نبودم،  حالم از خودم بهم میخوره و عذاب وجدان دارم که نفس میکشم،  دلم میخواد بمیرم چون حتی نمیدونم از زندگی چی میخوام و دارم کجا میرم،

existing is exhausting 

مشکلم اینه که نمیتونم زندگی کنم، دائم زندگی خودمو با زندگی بقیه مقایسه میکنم و حسرت موقعیتی که دارن ...

همین؟من والا هزار فکر دیگه کردم،خب خوبه خودت هم مشکلات میدونی،هم راه حلو،خب الان چرا درس شروع نمیکنی

همین؟من والا هزار فکر دیگه کردم،خب خوبه خودت هم مشکلات میدونی،هم راه حلو،خب الان چرا درس شروع نمیکنی

نه مشکلو میدونم نه راه حلو، نمیتونم درس بخونم، احساس مزخرفی دارم خیلی بدتر از اون چیزی ک تصور میکنی،  قرص اعصاب میخورم که ارومم کنه

existing is exhausting 

نه مشکلو میدونم نه راه حلو، نمیتونم درس بخونم، احساس مزخرفی دارم خیلی بدتر از اون چیزی ک تصور میکنی، ...

ولی مشکلاتت به زبون اوردی،زندگی خودتو چرا با بقیه مقایسه میکنی بدون اینکه تلاش کنی،مقایسه به چه کارت میاد ؟در صورتی مفیده که باعث پیشرفت بشه،اول از همه فاز غم بزار کنار،سحر خیز باش،وکلا خوابتو تنظیم کن،صبحا تهایت ۷بیدار باش،برو پیاده روی،صبحانت بخور وهدف روزت مشخص کن،از موسیقی شاد تو طول روز استفاده کن،اگه شرایطش داری باشگاه برو،تو روحیه خیلی موثره ولی چیاده روی اصلا قطع نکن،من با این همه دغدغه اگه تو سخت ترین شرایطم باشم پیاده روی میرم حال دلم خوب میکنه،الان۶میرم که تا ۶،۴۵که دخترم میخواد بره برگردم،

بعدز بهتر شدن روحیت درست شروع کن،نمیخواد بری برای کنکور بخونی،این همه موسسات علمی کاربردی،غیر انتفاعی وووبرو استارت بزن،

سعی کن کنارش یه کار حتی ماره وقت برای خودت پیدا کنی