راحیل2 مدیر عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 9667 عنوان عسلویه | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست سلام کسی میدونه عسلویه کار گیر میاد یا نه؟ تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 1403/11/13 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راحیل2 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 9667 اره خب تهران خونه گرونه ولی کار زیاده شهر بزرگ کار هست خودمون شیرازیم میخایم از شیراز بریم بنا به دلایلی مشکل کار هست تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9255 شهر بزرگ کار هست خودمون شیرازیم میخایم از شیراز بریم بنا به دلایلی مشکل کار هست خب برید حاشیه شهر ، برای کار برید مرکز شهر ، الان تهرانم برای خیلی ها محل کاره شب به شب همه میرن بیرون شهر خونشون ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
راحیل2 مدیر استارتر عضویت: 1396/01/19 تعداد پست: 9667 خب برید حاشیه شهر ، برای کار برید مرکز شهر ، الان تهرانم برای خیلی ها محل کاره شب به شب همه میرن بیر ... پولمون کم هست وسیله هم نداریم مشکل یکی دو تا نیست متاسفانه تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9255 پولمون کم هست وسیله هم نداریم مشکل یکی دو تا نیست متاسفانه چی بگم ،خدا کمکتون کنه ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3885 ممنون از راهنماییت میرم نگاه میکنم حتما لطف کردی گفتی قربونت دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤